Yandex Metrica

Maccabi Tel Aviv'den İstanbul'a gelecek mi? Beşiktaş tarafsız saha iddiaları için ne dedi?

Maccabi Tel Aviv'den İstanbul'a gelecek mi? Beşiktaş tarafsız saha iddiaları için ne dedi?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Maccabi Tel Aviv'de futbolcu Osher Davida ve teknik direktör Zarko Lazetic, karşılaşma öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu. İsrail basınının tarafsız saha iddialarına da yanıt geldi.

Spor

02.09.2024, 13:06

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşen Maccabi Tel Aviv cephesinden önemli açıklamalar geldi. İsrailli futbolcu Osher Davida ve takımın teknik direktörü Zarko Lazetic, İstanbul'da oynanacak maç öncesinde değerlendirmelerde bulunurken, İsrail basınında yer alan tarafsız saha iddialarına da yanıt verdiler.

Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Haberi Görüntüle

DAVIDA'DAN İSTANBUL AÇIKLAMASI

Maccabi Tel Aviv’in genç futbolcusu Osher Davida, Beşiktaş ile oynanacak maç öncesinde İsrail basınına konuştu. Davida, İstanbul'da oynanacak maç için heyecanlı olduklarını belirterek, "Sagiv Jehezkel, İstanbul'da oynamaktan mutlu olacaktır. Bu maçta ne olacağını bilmiyorum ama orada yapmamız gerekeni yapacağız. Umarım bizimle gerektiği gibi ilgilenirler. Her şeyin iyi olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Haberi Görüntüle

LAZETIC: ZOR BİR KURA ÇEKTİK

Maccabi Tel Aviv Teknik Direktörü Zarko Lazetic ise UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu bir kura çektiklerini belirterek, "Şampiyonlar Ligi seviyesindeki takımlara karşı oynayacağız. Bu, kolay bir görev değil ama adım adım ilerleyeceğiz. Şu an önceliğimiz lig maçlarımız. Bu ay içinde dört önemli maçımız daha var. Braga, Avrupa’daki bir sonraki görevimiz olacak ama önce lige odaklanacağız." şeklinde konuştu.

En Nesyri beklentilerin altında kaldı! Derbide Nesyri mi Dzeko mu oynayacak ? En Nesyri beklentilerin altında kaldı! Derbide Nesyri mi Dzeko mu... Haberi Görüntüle

TARAFSIZ SAHA İDDİALARINA BEŞİKTAŞ'TAN YANIT

İsrail basınında yer alan ve karşılaşmanın tarafsız sahada oynanabileceği yönündeki iddialar hakkında Beşiktaş’ın basın sözcüsü Feyyaz Uçar, net bir açıklama yaptı. Uçar, "Maccabi Tel Aviv maçı İstanbul'da oynanacak. En azından fikstürde öyle görünüyor. Devlet büyüklerimiz her türlü güvenliği alacaktır. UEFA da zaten bu durumu algoritmaya bile almadı. Sanıyorum UEFA da devletimize ve milletimize güveniyor." diyerek bu iddiaları yalanladı.

Beşiktaş ile Maccabi Tel Aviv arasındaki bu önemli karşılaşma, UEFA Avrupa Ligi'nde iki takımın da gruptaki kaderini belirleyecek maçlardan biri olarak büyük bir merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading