Yandex Metrica

Maçta, Osimhen ile çarpışmıştı! Yüz kemiğinin kırıldığı açıklandı

Maçta, Osimhen ile çarpışmıştı! Yüz kemiğinin kırıldığı açıklandı

Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta Victor Osimhen ile çarpışan Khusniddin Alikulov'un yüz kemiğinde kırık olduğu açıklandı. Rizesporlu oyuncu Acıbadem Maslak Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Spor

15.09.2024, 15:52

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmada sakatlanan Khusniddin Alikulov'un durumu hakkında Çaykur Rizespor’dan resmi açıklama geldi. Hava topu mücadelesi sırasında Victor Osimhen ile çarpışan Alikulov’un yüz kemiğinde (maxilla) kırık tespit edildiği belirtildi.

Zaha ve Kerem'in ayrılığı sonrası Okan Buruk'tan flaş talep Zaha ve Kerem'in ayrılığı sonrası Okan Buruk'tan flaş talep Haberi Görüntüle

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Çaykur Rizespor Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, futbolcunun Acıbadem Maslak Hastanesi’nde detaylı bir muayeneden geçtiğini ve beyin sarsıntısına dair herhangi bir bulguya rastlanmadığını belirtti. Prof. Dr. Türüt, "Alikulov’un yüz kemiğinde kırık tespit edilmiş olup, gerekli tedavi süreci başlatılmıştır. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kamuoyuna saygılarımızla duyuruyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan ayrılan futbolcular alev aldı! Performansları sarı-kırmızılıları şimdiden pişman etti Galatasaray'dan ayrılan futbolcular alev aldı! Performansları sarı-kırmızılıları şimdiden pişman etti Haberi Görüntüle

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI

Alikulov’un tedavisine hemen başlanırken, oyuncunun sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı ise henüz netleşmedi. Çaykur Rizespor, oyuncunun sağlık durumunu yakından takip ederken, iyileşme süreciyle ilgili yeni bilgilendirmelerin ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading