Manchester City kafayı milli yıldızla bozdu: Guardiola alınmazsa ortalığı yangın yerine çevirecek!

Manchester City kafayı milli yıldızla bozdu: Guardiola alınmazsa ortalığı yangın yerine çevirecek!

Real Madrid'de son dönemde az forma şansı bulan Arda Güler'in takımda mutsuz olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda milli yıldız için İngiliz devi Manchester City devreye girdi.   

Spor

23.10.2024, 13:24

Arda Güler, geçtiğimiz yaz transfer sezonunda büyük bir yarıi içerisinde 20 Milyon bonservis bedeli ile Real Madrid'e transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezonun ilk 6 ayında sakatlıklara boğuşan Arda Güler, forma şansı bulmayı başaramamıştı. Daha sonraki dönemde ise Arda Güler, son çeyrekte attığı gollerle hafızalarda önemli bir yer edinmişti. 

Bu sezon ise milli yıldız formasına hasret kaldı. Real Madrid'e istediği süreleri bulamayan Arda Güler için İspanyol basınında sıklıkla mutsuz olduğu haberleri dolaşıyor. Durumun keza böyle sürmesi halinde milli yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılacağı belirtiliyor.

Fichajes haberine göre genç futbolcuyu, Bayer Leverkusen, Arsenal ve Manchester City'i gibi takımlar radarına aldı. Haberde Alman devi Haberde Bayer Leverkusen'in Wirtz'in satışı sonrasında ilk hedefinin Arda Güler olacağı kaydedildi. Arsenal'in ise hem sağ kanatta, hem de santrafor arkasında süre alacağı bir oyuncuya ihtiyaç duyguğunu ve bu konuda Arda Güler'i hedef olarak belirlediği aktarıldı.

Manchester City'nin ise Arda Güler'i yatırım transferi gözüyle bakıldığı belirtili. Milli futbolcunun Kevin de Bruyne'nin olası ayrılığına çözüm olabileceği ifade edildi.

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 11 maçta forma giydi. 19 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı veremedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading