Yandex Metrica

Sitede Ara

Manchester City küme mi düşecek? Şampiyonlar Ligi de tehlikede

Manchester City küme mi düşecek? Şampiyonlar Ligi de tehlikede

Futbolseverler Manchester City'nin karşı karşıya kaldığı durumla ilgili adeta şok yaşıyor. İngiliz devi için çok ciddi yaptırımlar gündeme gelirken, Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki akıbeti de merak ediliyor.

Spor

19.09.2024, 18:41

Premier Lig'deki mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 115 farklı suçlamayla karşı karşıya kalan Manchester City, ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir. Kulüp, suçlu bulunması halinde sadece Premier Lig’den değil, birçok organizasyondan ihraç edilme riskiyle karşı karşıya.

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız... Haberi Görüntüle

DAVANIN İLK DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ?

Manchester City ile Premier Lig arasındaki davanın ilk duruşması pazartesi günü yapıldı. İddialar, 2009-2018 yılları arasında mali kuralların ihlal edilmesi ve finansal raporların yanlış beyan edilmesi üzerine odaklanıyor. Bu suçlamalar arasında gelirlerin yanlış raporlanması, teknik ekip ve oyunculara ödenen ücretlerin eksik beyanı ve UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarına uymama da yer alıyor.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Haberi Görüntüle

CEZALAR NE OLABİLİR?

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Manchester City’nin suçlu bulunması halinde ciddi yaptırımlarla karşılaşabileceği belirtildi. The Telegraph’a göre kulüp sadece Premier Lig’den değil, FA Cup, Carabao Cup gibi yerel organizasyonlardan da men edilebilir. Ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası’na katılım durumu da belirsiz.

Davanın sonuçlanması için yaklaşık 10 hafta süreceği ve kararın 2025’in ilk aylarında açıklanabileceği ifade ediliyor. Kulüp, tüm suçlamaları reddederken, Premier Lig yönetimi City'nin mali kurallarını ciddi şekilde ihlal ettiğini iddia ediyor.

Manchester City'nin geleceği, alınacak kararlarla şekillenecek. Eğer suçlu bulunursa, küme düşme ve organizasyonlardan men edilme gibi ağır yaptırımlarla karşılaşabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading