Yandex Metrica

Sitede Ara

ManU-Real savaşının kazananı belli oldu! Leny Yoro imzayı attı

ManU-Real savaşının kazananı belli oldu! Leny Yoro imzayı attı

Manchester United, Real Madrid ile girdiği transfer yarışında Lille’in genç stoperi Leny Yoro’yu kadrosuna katmayı başardı. İngiliz kulübü, 18 yaşındaki savunmacı ile 2029 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Spor

19.07.2024, 11:05

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Fransa’nın Lille takımında forma giyen 18 yaşındaki stoper Leny Yoro'yu transfer etti. Real Madrid ile kıyasıya bir transfer mücadelesi veren Manchester United, genç savunmacıyı kadrosuna katarak önemli bir başarı elde etti.

A'dan Z'ye Avrupa kupalarının yeni formatı! İşte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi işleyişlerindeki tüm değişikliler ve yenilikler... A'dan Z'ye Avrupa kupalarının yeni formatı! İşte Şampiyonlar Ligi, Avrupa... Haberi Görüntüle

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Manchester United, Leny Yoro transferini resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fransız savunmacı, 2029 yılının haziran ayına kadar bir yıl uzatma opsiyonlu sözleşme imzaladı." ifadeleri kullanıldı. Bu sözleşme genç oyuncunun uzun vadede Manchester United’a önemli katkılar sağlaması beklenen bir anlaşma olarak kayda geçti.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Galatasaray'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

LENY YORO'NUN BAŞARILI KARİYERİ

Henüz 18 yaşında olan Leny Yoro, Lille formasıyla 60 maça çıktı. Geçen sezon gösterdiği performansla Ligue 1'de sezonun takımına seçilen genç stoper, Lille’in ligi dördüncü sırada bitirmesine yardımcı oldu. Yoro’nun bu başarılı kariyer başlangıcı, Manchester United’ın transferde ısrarcı olmasında büyük rol oynadı.

Beşiktaş'ta üzen sakatlık! Sahalardan uzun süre uzak kalabilir Beşiktaş'ta üzen sakatlık! Sahalardan uzun süre uzak kalabilir Haberi Görüntüle

MANCHESTER UNITED'IN YENİ UMUDU

Leny Yoro, Manchester United’ın savunma hattına genç ve dinamik bir güç katacak. İngiliz ekibinin bu transferle geleceğe yatırım yaptığı belirtiliyor. Yoro’nun, Premier Lig’deki performansı ve gelişimi, Manchester United taraftarları tarafından merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading