Yandex Metrica

Sitede Ara

ManU ve Real Madrid arasında sıkışıp kaldı! Yılan hikayesini Yoro çözecek

ManU ve Real Madrid arasında sıkışıp kaldı! Yılan hikayesini Yoro çözecek

Leny Yoro İngiliz devi Manchester United ve İspanyol devi Real Madrid tarafından ısrarla isteniyor. Yıldızı parlayan oyuncunun tercihi her ne kadar Real Madrid olsa da, diğer bir yandan kulübü de Manchester United'a gitmesi yönünde tavır sergileyerek Yoro'nun önüne engeller koyuyor. Son karar için ise Yoro'nun düğümü çözmesi bekleniyor.

Spor

17.07.2024, 10:35

Manchester United ve Real Madrid, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Leny Yoro'yu kadrosuna katmak için yarışıyor. 18 yaşındaki genç stoperin bu yaz takımdan ayrılması beklenirken, transferdeki düğümü Yoro'nun tercihi çözecek.

Ancelotti'nin en büyük sorunu Arda Güler oldu! Ancelotti'nin en büyük sorunu Arda Güler oldu! Haberi Görüntüle

MANU'NUN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

Guardian'da yer alan habere göre, Manchester United, Lille'e 62 milyon euroluk bir teklif sundu ve bu teklif Lille tarafından kabul edildi. Fakat Yoro, kariyerine Real Madrid'de devam etmek istiyor. Manchester United, oyuncunun menajeriyle sözleşme şartlarını görüşmeye devam ediyor olsa da, Yoro'nun Real Madrid'i tercih ettiği ifade ediliyor.

Trabzonspor Avrupa sahnesine çıkıyor! İşte Rapid Wien- Trabzonspor muhtemel 11'ler Trabzonspor Avrupa sahnesine çıkıyor! İşte Rapid Wien- Trabzonspor muhtemel 11'ler Haberi Görüntüle

KULÜP MANU'YA GÖNDERMEK İSTİYOR

Lille, Yoro'nun sözleşmesinin 2025 yılında sona erecek olması nedeniyle bu yaz oyuncuyla yollarını ayırmak istiyor. Gelecek yaz serbest kalacak olan Yoro için herhangi bir bonservis bedeli elde edemeyecek olan Lille, Manchester United'ın teklifini kabul ederek oyuncuyu elden çıkarmayı planlıyor.

Galatasaray, tur için Young Boys deplasmanında: İşte Okan Buruk'un muhtemel 11'i Galatasaray, tur için Young Boys deplasmanında: İşte Okan Buruk'un muhtemel... Haberi Görüntüle

REAL MADRID'IN BONSERVİS BEDELİ ENDİŞESİ

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid, Yoro'nun sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalması nedeniyle yüksek bir bonservis bedeli ödemek istemiyor. Yoro'nun serbest kalacağı dönemi beklemeyi tercih eden Real Madrid, genç stoperi bedelsiz olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading