Yandex Metrica

Sitede Ara

ManU'dan 60 milyon Euro'luk transfer!

ManU'dan 60 milyon Euro'luk transfer!

Manchester United, Paris Saint-Germain forması giyen Manuel Ugarte'nin transferi için 60 milyon euro değerinde bir anlaşmaya imza atmak üzere. Uruguaylı oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

Spor

27.08.2024, 15:09

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, transfer döneminin son günlerinde önemli bir hamleye daha imza atmak üzere. Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Manuel Ugarte'yi kadrosuna katmaya hazırlanan Kırmızı Şeytanlar, bu transfer için 50 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus olmak üzere toplamda 60 milyon euro ödeme yapacak.

Son dakika... A Milliler zafer için sahada: Galler-Türkiye maçında 11'ler belli oldu Son dakika... A Milliler zafer için sahada: Galler-Türkiye maçında 11'ler... Haberi Görüntüle

UGARTE SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇİYOR

Athletic'te yer alan habere göre, Manchester United ve Paris Saint-Germain arasındaki anlaşma büyük ölçüde tamamlandı. 23 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusu, bugün sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından transfer resmiyet kazanacak. Ugarte'nin Premier Lig'de göstereceği performans, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı kritik karşılaşmalar... Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı... Haberi Görüntüle

MCTOMINAY NAPOLİ YOLUNDA

Manchester United, Ugarte'nin transferini tamamlarken, kadrosunda yer alan Scott McTominay ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Napoli ile 30 milyon euro karşılığında anlaşan Manchester United, bu transferden önemli bir gelir elde edecek. McTominay'in İtalyan devinde nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusu.

Mourinho'nun ilk 11'i değişti! İşte yeni kadro planı Mourinho'nun ilk 11'i değişti! İşte yeni kadro planı Haberi Görüntüle

MANU'NUN DİĞER TRANSFERLERİ

Yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Manchester United, bu süreçte önemli isimleri bünyesine kattı. Erin ten Hag'ın yönetimindeki ekip, Leny Yoro, Matthijs de Ligt, Joshua Zirkzee ve Noussair Mazraoui transferlerini gerçekleştirdi. Bu isimlerin takıma katılmasıyla birlikte Manchester United, yeni sezonda daha iddialı bir kadroya sahip olmayı hedefliyor.

Galatasaray eksikleri kapatıyor! Osimhen sonrası 4 yıldız isim daha... Galatasaray eksikleri kapatıyor! Osimhen sonrası 4 yıldız isim daha... Haberi Görüntüle

UGARTE'NİN KARİYERİ

Futbol kariyerine Uruguay'ın CA Fenix takımında başlayan Manuel Ugarte, 2021 yılında Famalicao'ya transfer oldu. Yarım sezon Famalicao'da forma giydikten sonra Sporting Lizbon ile anlaşan genç oyuncu, geçtiğimiz yıl Paris Saint-Germain'e transfer olmuştu. Kariyeri boyunca çıktığı 200 maçta 4 gol ve 9 asist kaydeden Ugarte, şimdi Manchester United forması altında yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading