Yandex Metrica

Sitede Ara

Mauro Icardi için bomba iddia: Brezilya medyası tarih verdi! Wanda Nara detayına dikkat

Mauro Icardi için bomba iddia: Brezilya medyası tarih verdi! Wanda Nara detayına dikkat

Brezilya medyası, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye Flamengo'nun talip olduğunu yazdı. Öte yandan Galatasaray'da sakatlığı bulunan ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden Icardi için Wanda Nara'dan gelen açıklama kafaları karıştırdı. Wanda Nara haberlerinin üzerine Arjantinli yıldızın Galatasaray'dan ayrılacağı öne sürüldü. 

Spor

13.09.2024, 12:30

Galatasaray'a geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performansın yanı sıra attığı gollerle herkesin sevgilisi olan Arjantinli golcü Mauro ıcardi için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Galatasaraylıları üzecek iddiayı ortaya atan Brezilya medyası oldu.

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu: Yeni transfer de listede Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu: Yeni transfer de... Haberi Görüntüle

FLAMENGO ICARDİ'YE TALİP

Breziya basınından Bola VIP'nin haberine göre; Flamengo, Galatasaray'ın golcüsü Mauro ıcardi'ye talip oldu. Brezilya ekibi, 2025 yılının ocak ayında Icardi ile sözleşme imzalamayı hedfliyor.

Haber göre; Flamengo, ilk etapta İngiletere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile yollarını ayıran Anthony Martial'ı gündemine aldı ancak daha sonra Mauro Icardi transferine bütçe ayırabilmek adına Fransız santrfordan vazgeçti.

Galatasaray'da beklenen ayrılık: Milli golcü Süper Lig ekibine kiralanıyor Galatasaray'da beklenen ayrılık: Milli golcü Süper Lig ekibine kiralanıyor Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİ 2026'DA SONA ERİYOR

Haber detayında, olası bir Icardi transferinin Ocak 2025'te yapılacağı belirtildi. Hatırlanacağı üzere Arjantinli yıldız futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

WANDA NARA'DAN ENDİLENDİREN SÖZLER

Öte yandan Galatasaray'da sakatlığı bulunan ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden Icardi için Wanda Nara'dan gelen açıklama kafaları karıştırdı. Wanda Nara haberlerinin üzerine Arjantinli yıldızın Galatasaray'dan ayrılacağı öne sürüldü. Son olarak katıldığı televizyon programında konuşan Wanda Nara, bir dargın bir barışık devam eden ilişkisi hakkında ''inişli çıkışlı' ifadelerini kullandı. Bu ilişkiyi yeniden canlandırmak istediklerini belirten Wanda Nara'nın Arjantin'de yaşamak istediğini söylemesi Galatasaray taraftarlarını endişelendirdi.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading