Mbappe, Real Madrid'e mi gidecek?

Mbappe, Real Madrid'e mi gidecek?

Kylian Mbappe'nin Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Fransız futbol yıldızı, kariyerine yeni bir yön vermek üzere PSG'den ayrılacağını sosyal medya üzerinden yaptığı bir video ile duyurdu. Mbappe'nin bu açıklaması, onun büyük bir transferin eşiğinde olduğunu ve çok konuşulacak bir geçiş yapmaya hazırlandığını gösteriyor. Yıldız oyuncunun İspanya devi Real Madrid'e gideceğine dair güçlü sinyaller var.

Spor

20.05.2024, 15:23

Paris Saint-Germain formasını terleten Fransız futbolcu Kylian Mbappe, takımından ayrılacağını paylaştığı bir video ile duyurdu. Uzun zamandır Real Madrid'e transfer olacağı konuşulan Mbappe, hayranlarına PSG'den resmen ayrılacağını açıkladı. Fransız yıldızın hangi takıma transfer olacağı ve tüm detayları merak edilmeye başlandı.

Kylian Mbappe

Kylian Mbappe

Son dakika... Aslan, 2-0'ı koruyamadı: Galatasaray, Riga'dan 1 puanla dönüyor Son dakika... Aslan, 2-0'ı koruyamadı: Galatasaray, Riga'dan 1 puanla dönüyor Haberi Görüntüle

MBAPPE PSG'DEN AYRILIYOR

Kylian Mbappe PSG’den kontratını bitereceğini şu şekilde hayranlarına duyurdu;

PSG'deki maceram sona eriyor. Bütün takım arkadaşlarıma, teknik direktörlerime, kulüpteki çalışanlara çok teşekkür etmek istiyorum. Çok zor, bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim. Fransa'dan ayrılmak da çok zor ama yeni bir maceraya ihtiyacım vardı. Bundan sonra da PSG'yi yakından takip etmeye devam edeceğim çünkü bu kulübü seviyorum. Teşekkür ederim, her zaman kalbimde olacaksınız

Osimhen'in menajerinden Galatasaray'a telefon: Transferde flaş gelişme Osimhen'in menajerinden Galatasaray'a telefon: Transferde flaş gelişme Haberi Görüntüle

MBAPPE KARİYERİ

Le Parisien gazetesinin haberi doğrultusunda, Real Madrid'in, Şampiyonlar Ligi finali sonrasında Kylian Mbappe'nin transferini resmen duyurması bekleniyor. PSG formasıyla 306 maça çıkan Mbappe, bu maçlarda 255 gol atmış ve 108 asist yapmıştır. Ayrıca, 6 Ligue 1 şampiyonluğu, 3 Fransa Kupası, 2 Fransa Lig Kupası ve 3 Fransa Süper Kupası gibi önemli başarılar elde etmiştir.

Galatasaraylı taraftarlardan Transfermarkt'e büyük tepki! Osimhen'in değerinde rekor düşüş Galatasaraylı taraftarlardan Transfermarkt'e büyük tepki! Osimhen'in değerinde rekor düşüş Haberi Görüntüle

KYLİAN MBAPPE KİMDİR?

Kylian Sanmi Mbappé Lottin, 20 Aralık 1998'de hayata gözlerini açtıo. Yıldız topçu Kamerun ve Cezayir asıllı Fransız milli futbolcudur. Fransız futbol yıldızı, Paris Saint-Germain takımında forma giyiyor. Ancak adı son zamanlarda İspanya devi Real Madrid ile anılmakta.

Mbappé, futbol kariyerine doğduğu şehir Bondy'deki futbol akademilerinde start verdi ve daha sonra Clairefontaine ve Monaco futbol akademilerinde oynadı. Monaco'nun yedek takımında profesyonel futbol kariyerine başladıktan sonra, 2016-17 sezonunda Monaco'nun Ligue 1'de şampiyon olmasına katkıda bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra Paris Saint-Germain'e 180 milyon € satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Mbappé, 17 yaş altı ve 19 yaş altı Fransa milli takımlarında oynadıktan sonra Mart 2017'de Lüksemburg ile oynanan maçta Fransa A Milli Futbol Takımı'nda ilk kez forma giydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading