Yandex Metrica

Sitede Ara

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı

Transfer sürecinin bitmesine kısa bir süre kala Fenerbahçe ekibi gaza bastı. Son olarak Faslı futbolcu Amrabat'ı kadrosuna katan sarı lacivertliler,  Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki Cristian Medina ile anlaşma sağladığı iddi edildi. Ancak iki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor.  İşte detaylar...

Spor

02.09.2024, 17:16

Yeni seozn transferleriyle dikkat çeken Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu rekor rakama transfer etmesinin ardından orta saha arayışına yoğunlaştı.

Son olarak kadrosuna Çizme ekibinden Faslı futbolcu Sofya Amrabat'ı katan sarı lacivertlilerin sıradaki hedefi, Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki Cristian Medina oldu.

Süper Lig'de  yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor? Süper Lig'de yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor? Haberi Görüntüle

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Gazeteci César Luis Merlo'nun haberine göre, Fenebrahçe, genç orta saha ile görüşmelerini devam ettiyor. Ancak Arjantinli ekibin son olarak Fenerbahçe'den 15 milyon Dolar değerinde bir teklif aldığı ve bu tutara sonraki satışan yüzde 20 payın da dahil edildiği öne sürüldü. Sarı Kanarya'nın kısa süre içinde bir yanıt almasının beklendiği aktarıldı.

Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Medina, hem merkez orta saha hemde on numara pozisyonlarıda görev alabiliyor. 

Kerem Aktürkoğlu'dan süper merhaba: Yerli Harry Potter Benfica'ya hayat verdi Kerem Aktürkoğlu'dan süper merhaba: Yerli Harry Potter Benfica'ya hayat verdi Haberi Görüntüle

155 MAÇA ÇIKTI

Kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcunu, 155 maçta 9 gol ve 11 asistlik performans gösterdiği kaydedildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading