Yandex Metrica

Medina ne zaman Fenerbahçe'ye geliyor? İşte o tarih

Medina ne zaman Fenerbahçe'ye geliyor? İşte o tarih

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Son olarak Faslı futbolcu Amrabat'ı kadrosuna katan sarı lacivertli ekip, uuzn süredir adı gündemden düşmeyen Boca Juniors forması giyen Cristian Medina ile mutlu sona ulaştı. Genç yıldızın İstanbul'A geliş tarihi merak konusu olurken sözleşmedeki detay dikkat çekti. Peki,  Medina ne zaman Fenerbahçe'ye geliyor? 

Spor

07.09.2024, 12:16

Transfer dönemini verimli geçiren Fenerbahçe, Fred'in yokluğunda ve Ferdi'nin İngiltere'ye transfer olmasının ardından orta saha arayışına girmişti. Son olarak uzun süredir adı geçen Faslı futbolcu Amrabat'ı transfer eden sarı lacivertliler bir futbolcu ile de mutlu sona ulaştı.

Kulübü Boca Juniors ve 22 yaşındaki futbolcu Cristian Medina ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, Arjantin ekibine 15 milyon dolar ödeyeceği belirtildi.

Bunun adı beceriksizlik! Spor yazarları Trabzonspor- Beşiktaş derbisini yorumladı Bunun adı beceriksizlik! Spor yazarları Trabzonspor- Beşiktaş derbisini yorumladı Haberi Görüntüle

MEDİNA FENERBAHÇE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Boca Juniors ekibi Fenerbahçe'nin teklifini bir şarta kabul etti.

Sarı Kanarya, devre arası transfer döneminde Medina'yı 5 yıllık sözleşme ile kadrosuna katacak. 

Boca altyapısında kariyerine başlayan Medina, Arjantin deviyle 155 maça çıkarak 9 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading