Yandex Metrica

Medina transferinde mutlu son: Fenerbahçe'den 15 milyon dolarlık anlaşma

Medina transferinde mutlu son: Fenerbahçe'den 15 milyon dolarlık anlaşma

Transfer çalışmalarına devam Fenerbahçe, Boca Juniors ile Cristian Medina'nın transferi için anlaşmaya vardı. Yönetim, Arjantin ekibiyle bonuslarla 15 milyon dolarlık teklifte uzlaştı.Fenerbahçe, Cristian Medina ile Ocak 2025’te 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Spor

07.09.2024, 10:45

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, yarıştığı kulvarlarda başarılı olabilmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Fred'in alternatifi olarak düşünülen ve adı uzun zamandır Fenerbahçe ile anılan Cristian Medina'da yeni bir gelişme yaşandı.

Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Haberi Görüntüle

''BİZİMLE KALACAĞINA İNANIYORUZ''

TNT Sports'a konuşan Boca Juniors yöneticisi Mauricio Serna, Arjantinli genç futbolcunun geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Serna'nın açıklamaları şöyle:

"Henüz elimizde net bir şey yok. Birçok söylenti var. Ne yazık ki bazı ülkelerde transfer piyasası hala açık. Bu da bizi zorluyor. Parayı masaya koyuyorlar ve oyuncularınızı alıyorlar. Zor durumda kalıyorsunuz ama oyunun kurallarından biri de bu. Cristian'ın bizimle kalacağına, gittikçe daha iyi oynayacağına, parlayacağına inanıyoruz. Medina çok daha fazlası olabilir."

Eyüpspor - Trabzonspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Eyüpspor - Trabzonspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve... Haberi Görüntüle

15 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA

Hatırlanacağı üzere Arjantin kulübünün bonservis inadını kıramayan Fenerbahçe, bonuslarla birlikte 15 milyon dolar seviyelerine çıksa da bu rakam Boca Juniors tarafından kabul görmemişti. Fenerbahçe hatta sonraki satıştan yüzde 20 pay vermeyi teklif etti ancak bu da kabul görmedi. Fenerbahçe, Cristian Medina için ara transfer döneminde Boca Juniors ile tekrar masaya oturdu ve taraflar söz konusu rakam üzerinden anlaşma vardı. Boca Juniors, 22 yaşındaki futbolcunun ocak ayına kadar takımda kalması şartıyla Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Fenerbahçe, Arjantin Futbol Federasyonu'na ödenecek verginin %20'sini ödeyecek.

Portekiz'de Portekiz'de "Türko" çılgınlığı! Kerem Aktürkoğlu ülkeyi resmen salladı Haberi Görüntüle

5 YILLIK SÖZLEŞME

Teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği genç futbolcu, devre arası transfer döneminde takıma katılacak ve Medina ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Boca altyapısıda yetişen Cristian Medina, Arjantin deviyle 155 maçta 9 gol, 11 asistlik performans sergiledi. Olimpiyatlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine Cristina Medina, 4 maçta 90'ar dakika sahada kalmış ve 1 asistlik skor katkısı vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading