Yandex Metrica

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle yeni bir heyecan yakalayan Karadeniz temsilcisi santrafor ve kanat forvet transferi için düğmeye bastı. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid forması giyen Hollandalı yıldız Memphis Depay, Trabzonspor'un 3 yıllık teklifine 'Evet' dedi.

Spor

07.09.2024, 00:43

Sezona istediği gibi başlayamayan Karadeniz fırtınası Abdullah Avcı ile yolları ayırıp daha önce 4 kez Trabzonspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Şenol Güneş ile anlaştı. Trabzonspor'a yepyeni bir sistem kurmayı planlayan Güneş, teknik ekibini de bu doğrultuda dizayn etmeyi planlıyor. 

Şenol Güneş yardımcı antrenör olarak Hüseyin Çimşir'i yanına alırken, yine Trabzonspor'un eski yıldızlarından, Shota Arveladze’yi de bu mücadelede yanında görmek istediğini belirtti.  Henüz tam görev tanımı yapılmasa da Şota, futbolun idari biriminde üst kategoride yer alacak.

Fenerbahçe'nin yıldızı sakatlandı! İşte son durum Fenerbahçe'nin yıldızı sakatlandı! İşte son durum Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DA DEPAY SESLERİ

Teknik ekibin iskeletini yavaş yavaş oluşturan Şenol Hoca yönetime transfer için de notunu iletti. Forvet ve kanat forvet için başkan Ertuğrul Doğan'a talepte bulunan kurt hocaya yönetimden Depay ismi önerildi. 

Şenol Güneş'in olumlu talimat verdiği Depay için kolları sıvayan bordo mavili yönetim Hollandalı yıldıza Trabzonspor formasını giydirmeye hazırlanıyor. 

En Nesyri beklentilerin altında kaldı! Derbide Nesyri mi Dzeko mu oynayacak ? En Nesyri beklentilerin altında kaldı! Derbide Nesyri mi Dzeko mu... Haberi Görüntüle

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Geçen sezon Atletico Madrid forması giyen Depay, sözleşmesinin bitmesinin ardından İspanyol ekibiyle yeni bir anlaşma yapmamıştı. Depay'ın geleceği merakla beklenirken, devreye Trabzonspor girdi. 

Aktarılan son bilgilere göre Süper Lig devi Trabzonspor, Depay'ı kadrosuna katmak üzere. Hollanda basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor, bonservisi elinde olan 30 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme konusunda prensipte anlaştı. Bordo-mavililerin, bu transferde son aşamaya geldiği belirtiliyor.

Arda Güler İzlanda maçında oynayacak mı? İşte Montella'nın kararı Arda Güler İzlanda maçında oynayacak mı? İşte Montella'nın kararı Haberi Görüntüle

MEMPHIS DEPAY KİMDİR?

Profesyonel kariyerine PSV Eindhoven ile başlayan Hollandalı yıldız burada göstediği başarılı perforsmans sonrası Premier League ekiplerinden Manchester United'a transfer oldu. İngiltere'de istediğini bulamayan yıldız forvet daha sonra Fransa yolunu tuttu. 2017'de Lyon'a imza atan Depay 139 maçta attığı 63 golle Barcelona'nın dikkatini çekti. 

Tarihler 2021'i gösterdiğinde La Liga ekiplerinden Barcelona'ya transfer olan Depay burada 13 kez fileleri sarttı. Geçtiğimiz yılı ise Atlético Madrid'de geçiren yıldız isim şu an klüpsüz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading