Yandex Metrica

Sitede Ara

Merih Demiral ceza mı alacak? Merih Demiral'a neden soruşturma açıldı?

Merih Demiral ceza mı alacak? Merih Demiral'a neden soruşturma açıldı?

Türkiye son 16 turunda karşılaştığı Avusturya'yı 2-1'lik skorla geçerek adını çeyrek finale yazdırdı. Maçın kahramanı ise 2 golle ve savunmadaki performansıyla Merih Demiral oldu. Merih Demiral hakkında UEFA'nın soruşturma başlattığını duyurması herkesi şaşırttı. Peki Merih Demiral ceza mı alacak? Merih Demiral'a neden soruşturma açıldı?

Spor

03.07.2024, 12:43

UEFA, Avusturya maçındaki sevinci nedeniyle Merih Demiral ile ilgili soruşturma başlattığını açıkladı. UEFA'nın skandal kararına Türkiye'den de tepkiler çığ gibi gelmeye devam ediyor. 

A Milli Takım'da sarı kodlu uyarı! A Milli Takım'da sarı kodlu uyarı! Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL'A NEDEN SORUŞTURMA AÇILDI?

Merih Demiral gol sevinci sırasında bozkur işareti yapmış ve bu hareket nedeniyle oyuncuya UEFA tarafından skandal bir kararlar soruşturma başlatıldı. UEFA'nın skandal kararına Türk taraftarlardan ise tepki gecikmedi. TFF'nin de bu skandal soruşturma kararı sonraı UEFA'ya tepki göstermesi bekleniyor. 

Mourinho'dan şaşırtan transfer isteği! Herkes şoklar içinde Mourinho'dan şaşırtan transfer isteği! Herkes şoklar içinde Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL CEZA ALACAK MI?

Merih Demiral'ın ceza alıp almayacağı henüz bilinmiyor. 

Leblebi gibi gol atacak: Amed'e İngiltere'den yıldız golcü! Şampiyonluk kadrosu kuruluyor Leblebi gibi gol atacak: Amed'e İngiltere'den yıldız golcü! Şampiyonluk kadrosu ... Haberi Görüntüle

UEFFA'NIN İLK SKANDALI DEĞİL

2019'da Fransa ile deplasmanda oynanan maçta beraberlik golünün ardından Milliler asker selamı vermişti. UEFA, Almanya ve Fransa'nın başvurusu üzerine Türkiye-Arnavutluk ve Fransa-Türkiye maçlarında A Milli Takım'ın yaşadığı gol sevinci nedeniyle soruşturma başlatmıştı. Ancak bu soruşturmadan birşey çıkmamıştı. 

Alvaro Morata kimdir, hangi tamımda oynuyor? Alvaro Morata kimdir, hangi tamımda oynuyor? Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL'DAN GOL SEVİNCİ AÇIKLAMASI

UEFA, Avusturya maçındaki gol sevinci nedeniyle maçın ardından açıklamalarda bulunan Demiral şunları söyledi;  "Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. Bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. Tribünde görmüştüm yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum." 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading