Yandex Metrica
SON DAKİKA

Merih Demiral Hollanda maçında oynamayacak mı, yok mu?

Merih Demiral Hollanda maçında oynamayacak mı, yok mu?

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile eşleşen ve rakibini 2-1'lik skorla geçen Türkiye Hollanda ile eşleşti. Avusturya maçında yaptığı gol sevinci nedeniyle Merih Demiral hakkında soruşturma açıldığının açıklanması herkesi şaşırttı. Peki Merih Demiral Hollanda maçında oynamayacak mı, yok mu?

Spor

03.07.2024, 12:26

Türkiye- Avusturya maçında Merih Demiral attığı 2 gol ve savunmadaki üstün başarısı ile maçın adamı olmuştu. Merih Demiral maçta attığı golün ardından gol sevincini 'bozkurt' işaretiyle yaptı. Bu hareket nedeniyle UEFA'dan Demiral hakkına soruşturma başlatıldı.

Galatasaray'dan tehlikeli transfer! Kiralasalar bile 15 milyon euro Galatasaray'dan tehlikeli transfer! Kiralasalar bile 15 milyon euro Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL HOLLANDA MAÇINDA OYNAMAYACAK MI?

Türkiye EURO 2024'te çeyrek finalde Hollanda takımıyla eşleşti. Türkiye'nin en önemli silahlarından birisi ise Merih Demiral olacak. Merih Demiral hakkında açılan soruşturmanın nereye varacağı ise henüz netleşmedi. Merih Demiral'ın Hollanda maçında forma giymesi bekleniyor. 

Fenerbahçe iki transferi resmen açıkladı Fenerbahçe iki transferi resmen açıkladı Haberi Görüntüle

UEFA'DAN MERİH DEMİRAL KARARI

UEFA Merih Demiral'ın bozkurt işaretine soruşturma başlattı. Yapılan açıklmada "2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya-Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir" denildi.

Galatasaray'da flaş ayrılık: Dev rakama gidiyor Galatasaray'da flaş ayrılık: Dev rakama gidiyor Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL'DAN BOZKURT İŞARETİ AÇIKLAMASI

Maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Merih Demiral gol sevinci hakkında da konuştu. Yıldız oyuncu açıklamasında "Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. Bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. Tribünde görmüştüm yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum" dedi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading