Yandex Metrica

Merih Demiral'dan moral dopingi: Mağlubiyetin üstesinden gelip...

Merih Demiral'dan moral dopingi: Mağlubiyetin üstesinden gelip...

A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli stoperi Merih Demiral, Portekiz karşısında alınan 3-0'lık yenilginin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mağlubiyetten dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten Demiral, takımın bu zor durumun üstesinden geleceğine dair güçlü mesajlar verdi.

Spor

23.06.2024, 10:42

BVB Dortmund Stadı'nda oynanan maçın ardından konuşan 26 yaşındaki savunma oyuncusu, takım olarak kötü bir performans sergilediklerini kabul etti. Merih Demiral, "Çok kötü bir maç yaşadık. Çalıştıklarımızı sahaya yansıtamadık. Tabii ki maçtan çıkaracak çok dersimiz var. Hocamız gerekli analizleri yapacaktır. Biz de mutsuzuz" ifadelerini kullandı.

Fransa'ya şok! Burnu kırılan Mbappe, EURO 2024'te olmayacak mı? Fransa'ya şok! Burnu kırılan Mbappe, EURO 2024'te olmayacak mı? Haberi Görüntüle

"TAKIMIMIZI EN YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ"

Mağlubiyete rağmen umutlu olduklarını belirten Demiral, turnuvanın henüz bitmediğini ve önlerinde bir maç daha olduğunu vurguladı. "Turnuvaya iyi başlamıştık, şimdi kötü bir sonuç aldık. Hiçbir şey bitmedi. Üçüncü maçımız var. İnşallah üçüncü maçımızdan da en iyi şekilde sonuç alıp gruptan çıkmak istiyoruz. Futbolda böyle şeyler olabiliyor, hayatta olduğu gibi. Kötü günler de var iyi günler de. Biz bu mağlubiyetin üstesinden gelip milli takımımızı en yukarıya taşıyacağız." dedi. Futbolun hayat gibi iniş çıkışlarla dolu olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, takım olarak bu mağlubiyeti geride bırakacaklarına inandığını belirtti.

Son dakika... Son şampiyondan turnuvaya erken veda: İsviçre, İtalya'yı EURO 2024'ün dışına itti Son dakika... Son şampiyondan turnuvaya erken veda: İsviçre, İtalya'yı EURO... Haberi Görüntüle

"MİLLİ TAKIM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Ay-yıldızlı formayı giymenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Merih Demiral, milli takım için her zaman elinden gelenin en iyisini yapacağını vurguladı. "Ben her zaman oynasam da oynamasam da milli takım için elimden gelenin en iyisini yapan biriyim. Oynamadığımda da oynadığımda da benim için fark etmiyor. Hocamız ne zaman görev verirse oynamaya hazırım" dedi.

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Tekliflere olumlu dönüş Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Tekliflere olumlu dönüş Haberi Görüntüle

"GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Merih Demiral, üçüncü maçta da şans verilirse elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. "Üçüncü maçta da bana şans verilirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Çünkü milli takım her zaman her şeyin üstündedir benim için" diye konuştu. Demiral, milli takımın grubu en iyi şekilde bitirip başarılar elde edeceğine olan inancını dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading