Yandex Metrica

Mert Günok o anda ne hissetti? İşte Milli takımı ipten alan jeneriklik kurtarışın hikayesi... Maçın da turnuvanın da kaderini değiştirdi!

Mert Günok o anda ne hissetti? İşte Milli takımı ipten alan jeneriklik kurtarışın hikayesi... Maçın da turnuvanın da kaderini değiştirdi!

A Milli Takım kalecisi Mert Günok, Avusturya maçının son dakikasında yaptığı kurtarışla tarihe geçti. Deneyimli kaleci, "Böyle bir kurtarışın özellikle Milli Takım'da olması hayatımda unutulmaz bir an olacak" dedi. Günok, EURO 2024'teki Hollanda maçı için de önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

04.07.2024, 15:39

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım, Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Maçın son dakikasında Mert Günok, Baumgartner'in kafa vuruşunu kurtararak takımını ipten aldı ve maçın kahramanı oldu. Günok'un bu kurtarışı, hem maçın hem de turnuvanın kaderini değiştirdi.

Borrusia Dortmund'dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı! Bonservis rekoru kırılacak Borrusia Dortmund'dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı! Bonservis rekoru kırılacak Haberi Görüntüle

MERT GÜNOK'UN DUYGUSAL ANLARI

Sabah gazetesine verdiği röportajda Mert Günok, o anları ve hissettiklerini anlattı. "Ayaklarımız yere sağlam basmalı, sonuna kadar gitmeyi biz de istiyoruz. Tabii ki finali hedefliyoruz. Avusturya maçının özgüveniyle inşallah, neden olmasın diyorum. Son saniyede kurtarışım, takımımızın galip gelmesi ve üzerine yaşadıklarımız bizim için anlatılamaz duygular. Herkes büyük emek ve mücadele örneği sergiledi. Çok güzel bir andı bizim için. Böyle bir kurtarışın özellikle Milli Takım'da olması hayatımda unutulmaz bir an olacak. Belki de en özel an olacak" dedi.

Fenerbahçe'de 3 ayrılık! Mourinho o futbolcuları takımda istemiyor Fenerbahçe'de 3 ayrılık! Mourinho o futbolcuları takımda istemiyor Haberi Görüntüle

AVUSTURYA MAÇI VE TURNUVA DEĞERLENDİRMESİ

Günok, Avusturya maçını ve genel turnuva performansını değerlendirerek, "Öncelikle arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler. İkinci yarı zaman zaman iyi oynayamadığımız anlar oldu ama mücadele konusunda herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Şimdi önümüzde çeyrek final maçımız var. O yüzden ayaklarımız yere sağlam basmalı ve bu karşılaşmaya hazırlanmalıyız. Yine kazanıp hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan KAP açıklaması! Yıldız isimle sözleşme imzalandı Galatasaray'dan KAP açıklaması! Yıldız isimle sözleşme imzalandı Haberi Görüntüle

HOLLANDA MAÇI HAZIRLIKLARI

EURO 2024'teki Hollanda maçı için de açıklamalarda bulunan Mert Günok, "Söylemesi ayıptır, çok mutluyduk. Duygu yoğunluğu üst düzeydeydi. Hem takım arkadaşlarımın hem benim… Herkes kazanmanın haklı gururunu yaşıyor. Ama bir an önce bu duyguları atlatmamız lazım. Bu sevinci bugün yaşayacağız ama ardından hızla Hollanda ile 6 Temmuz'daki maça odaklanmamız lazım" dedi.

Habere Tepki Ver

11

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading