Mert Günok ve Fernando Muslera karşılaştırması! İşte derbi karneleri...

Mert Günok ve Fernando Muslera karşılaştırması! İşte derbi karneleri...

Süper Lig'in heyecan dolu Beşiktaş-Galatasaray derbisinde kaleciler Mert Günok ve Fernando Muslera, kritik bir rol üstleniyor. İki tecrübeli file bekçisinin performansları ve derbi karneleri, maçın kaderini belirleyecek.

Spor

25.04.2024, 20:31

Beşiktaş-Galatasaray derbisi yaklaşırken, gözler kaleciler Mert Günok ve Fernando Muslera'nın üzerine çevrilmiş durumda. Sezon boyunca sergiledikleri performanslar ve derbi karneleri, maçın kaderini belirleyecek unsurlar arasında bulunuyor.

Fenerbahçe’de maaş krizi: Osayi-Samuel imzalamazsa ara transferde satılacak! Fenerbahçe’de maaş krizi: Osayi-Samuel imzalamazsa ara transferde satılacak! Haberi Görüntüle

MERT GÜNOK VE MUSLERA'NIN SÜPER LİG PERFORMANSI

Mert Günok, Beşiktaş'ın kalesinde güvenilir bir isim olarak sezon boyunca istikrarlı bir performans sergiliyor. 34 yaşındaki tecrübeli kaleci, 22 lig maçında forma giyerken, kalesini 10 maçta gole kapatarak önemli bir performans sergiliyor. Derbi öncesindeki son 5 maçında ise kalesini gole kapattı. Öte yandan, Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera da sezonda 13 maçta kalesini gole kapattı ve takımına önemli bir katkıda bulundu.

Galatasaray-Beşiktaş derbinin hakemi açıklandı: Kim? İşte o isim Galatasaray-Beşiktaş derbinin hakemi açıklandı: Kim? İşte o isim Haberi Görüntüle

MERT GÜNOK VE MUSLERA'NIN DERBİ KARŞILAŞTIRMASI

Mert Günok, Siyah-beyazlıların kalesini koruduğu 11 derbide, sadece 1 galibiyet elde ederken, Muslera ise 13 sezonda 22 derbide kaleyi korudu ve 13 galibiyet elde etti. Ancak, Muslera'nın Beşiktaş'a karşı gol yeme oranı Mert Günok'un altında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading