Yandex Metrica

Mert Hakan Yandaş, Ali Koç ile sözleşme görüşmesinde ne konuştu?

Mert Hakan Yandaş, Ali Koç ile sözleşme görüşmesinde ne konuştu?

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, sarı lacivertli takımda iki yıl daha kalmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Başkan Ali Koç ile yaptığı sözleşme görüşmesinin sadece bir dakika sürdüğünü açıklayan Yandaş, yeni sezon hazırlıkları ve teknik direktör Jose Mourinho'nun etkileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

28.06.2024, 16:16

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş, düzenlediği basın toplantısında, takımın yoğun bir antrenman programından geçtiğini belirtti. Yandaş, "Gerçekten sert başladık ve sert devam ediyoruz. Sezonun genelinde kampının meyvesini yer takımlar, biz de bunun bilincindeyiz. Biraz yorucu ama keyifli geçiyor her şey." dedi.

Bellingham attı, İngiltere, Sırbistan'ı tek golle devirdi Bellingham attı, İngiltere, Sırbistan'ı tek golle devirdi Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN ETKİSİ

Mert Hakan Yandaş, teknik direktör Jose Mourinho'nun takıma çok şey katacağını vurguladı. "Mourinho gibi büyük bir hocayla çalışmak herkese nasip olmaz. İki yıl daha sözleşme uzatmam da benim için büyük bir mutluluk. Mourinho herkesi isim isim bilerek buraya gelmiş. O bizim komutanımız. Biz onun dediğini yapacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe masada! Çağlar Söyüncü için son aşama Fenerbahçe masada! Çağlar Söyüncü için son aşama Haberi Görüntüle

TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Başkan Ali Koç ile yaptığı sözleşme görüşmesinin detaylarını paylaşan Yandaş, "Fenerbahçe'nin bana nerede ihtiyacı varsa, takım içindeki birliktelikte, saha dışında fark etmez, mücadele etmeye devam edeceğim. Sözleşme olayı çok kısa sürdü. Önce başkanımız aradı ve konuşmamız bir dakika sürdü. O, beni en az iki yıl daha Fenerbahçe formasıyla görmek istediğini söylediğinde ben de teşekkür ederek kabul ettim." dedi.

Fenerbahçe'nin yeni sezon forması ne kadar? Yıldız detayı dikkat çekti! Fenerbahçe'nin yeni sezon forması ne kadar? Yıldız detayı dikkat çekti! Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM VE TAKIM ARKADAŞLARI

Yandaş, Avrupa Şampiyonası'nı takip ettiğini ve milli takıma her zaman destek verilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca yeni transfer Cengiz Ünder’in hazır durumda olduğunu ve takımın genel olarak yüksek bir enerjiyle çalıştığını söyledi. "Sanki kimse ara vermemiş gibi. Cengiz'in hazır geldiğini düşünüyorum. Sezon başında başlayan bir mücadele bu ve herkes bir iki adım öne geçmek için mücadele ediyor." şeklinde konuştu.

Koeman sümüğünü yedi, Weghorst Polonya'yı! Portakallar 2 attı 3 aldı Koeman sümüğünü yedi, Weghorst Polonya'yı! Portakallar 2 attı 3 aldı Haberi Görüntüle

GELECEK BEKLENTİLERİ

Yeni sezon hakkında da konuşan Yandaş, takımın kadrosunu korumasının büyük bir avantaj olduğunu belirtti ve yıldız oyuncuların takıma katılacağını söyledi. "Geçen sene inanılmaz bir şampiyonluk süreci vardı ve inanılmaz puanlar toplandı. Daha zor ve çekişmeli bir lig olacak. Diğer takımlar da iyi transferler yapıyor. Bizim avantajımız kadromuzu korumamız. Aramıza yeni oyuncular katılacak ve yıldız oyuncular gelecek." dedi.

Hasretleri son buldu! NBA şampiyonluğu, Boston Celtics'in Hasretleri son buldu! NBA şampiyonluğu, Boston Celtics'in Haberi Görüntüle

MOURINHO'NUN DİSİPLİNİ

Jose Mourinho’nun detaycılığına dikkat çeken Yandaş, "Hoca inanılmaz detaycı ve her şeye çok hakim. İlk günden bugüne kadar ufak ufak işleyerek devam ediyor. Daha eksiksiz ve kusursuz olmamızı sağlamaya çalışıyor. Etkisini de kampta görüyoruz. Tabii ki bize inanılmaz şeyler katacak. Bir an önce onun istediği şeylere adapte olup, 20-25 gün sonra Lugano maçına tam olarak hazır gitmek istiyoruz." ifadeleriyle Mourinho’nun takıma katacağı katkıları vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading