Yandex Metrica

Mert Müldür'den sonra sıra Hakan Çalhanoğlu'nda: Önünde ciddi rakipler var

Mert Müldür'den sonra sıra Hakan Çalhanoğlu'nda: Önünde ciddi rakipler var

A Milli Takım, EURO 2024'te birbirinden güzel goller atmaya devam ediyor. Mert Müldür'ün Gürcistan ağlarına gönderdiği gol grup aşamasındaki ilk maçların en güzel golü seçilmişti. Şimdi sıra kaptan Hakan Çalhanoğlu'nda. Çalhanoğlu'nun dün gece Çekya maçında attığı gol EURO 2024 "üçüncü grup maçlarının en iyi golü" için aday.

Spor

27.06.2024, 20:18

Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sadece kazandığı maçlarla değil attığı gollerle de adından söz ettiriyor. UEFA'nın internet sitesi grup maçlarının ardından en güzel gol oylaması yapmış ve birinci maçlar sonundaki en güzel gol Mert Müldür'ün Gürcistan'a attığı gol seçilmişti.

Milliler ikinci maçta Portekiz karşısında gol bulamadığından bu kategoriye aday olan herhangi bir futbolcumuz olmamıştı. UEFA'nın oylamasında İsviçreli Xherdan Shaqiri'nin uzaklardan attığı müthiş gol ikinci maçların en güzel golü seçilmişti. 

Fenerbahçe'nin hayalleri suya düşmek üzere! İspanyol yıldız Morata için kırmızı alarm Fenerbahçe'nin hayalleri suya düşmek üzere! İspanyol yıldız Morata için kırmızı... Haberi Görüntüle

SIRADA HAKAN ÇALHANOĞLU VAR

Şimdi sıra Hakan Çalhanoğlu'nda. Hakan'ın dün akşam Çekya'ya attığı ve A Milli Takımı'mızı - öne geçirdiği gol üçüncü maçların en güzel golüne aday gösterildi. Fakat Hakan Çalhanoğlu'nun çok ciddi rakipleri var. Arnavutluk'u 1-0 yenen İspanya'nın golünü atan Ferran Torres, Avusturya'ya 3-2 kaybeden Hollanda'nın ikinci golünü kaydeden Memphis Depay ve Hırvatistan ile 1-1 berabere kalan İtalya adına fileleri havalandıran Mattia Zaccagni Hakan Çalhanoğlu'nun rakipleri.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading