Yandex Metrica

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken...

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken...

Galatasaray'ın Asbaşkanı Metin Öztürk, sarı kırmızılı kulübün transfer gündemine dair açıklamlarda bulunurken ezeli rakibi Fenerbahçe'ye de sert bir göndermede bulundu. işte detaylar...

Spor

13.09.2024, 12:57

Galatasaray'ın ve TÜrk futbolunun efsane ismi Metin Oktay'ın vefatının 33. yılında nama töreni düzenlendi. Topkapı Kozlu Mezarlığı’ndaki kabri başında yapılan törenin ardından sarı kırmızılıların ikinci başkanı Metin Öztürk basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın transfer gündemine değinen Öztürk, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye çakma 5. yıldız diyerek göndermede bulundu.

Metin Öztürk'ün öne çıkan açıklamaları:

İzlanda maçı öncesi Milli Takım'da Çağlar Söyüncü şoku İzlanda maçı öncesi Milli Takım'da Çağlar Söyüncü şoku Haberi Görüntüle

''BİR ICARDİMİZ VAR BİZİM İÇİN KRAL''

"Süper Lig'de 19 takım var. Bugün 19 takım için de son gün. Niye Galatasaray bu kadar projektörlerin altında bilmiyorum. Dünyanın en önemli 3 santraforundan biri gelmiş 'daha' deniyor. 'Daha'nın hesabının ne olduğunu bilmiyorum. Bir Icardimiz var bizim için kral. Arkasından bir Batshuayi geldi. İkinci santrfor olarak geldi ama birinci santrafor kadar etkili. Geçen sene Kopenhag'da bize sahayı dar eden adam geldi. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık. "

Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm var' deyip tarihi transferi tepti | Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan inanılmaz karar! Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm... Haberi Görüntüle

''BELKİ 1-2 SAAT İÇİNDE TRANSFER OLABİLİR''

"Belki 1-2 saat içinde gerçekleştireceğimiz bazı transferler vardır. Benim bilgim yok. Başkanımız, Cenk Ergün, İbrahim Hatipoğlu, Okan Buruk hocamız ve scout ekibimiz biliyor. Benim isyanım şu; 2-3 futbolcu almak yeterken 5 tane dünya çapında futbolcu alınmış bu takıma ve çok ciddi maliyetlerle alınmış. Rakibimiz 11 senedir şampiyon olamazken biz 2 senedir 2 şampiyonluk kazandı.

Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

"Okan Buruk hocamız ve ekibi, Dursun Özbek başkanımız ve ekibi tek şeye odaklandı; 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Sene sonunda göreceksiniz başkaları artık o çakma 5. yıldızdan utanırken biz gerçek 5. yıldızla taraftarımızla kucaklaşacağız.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading