Yandex Metrica

Sitede Ara

Meunier'nin ayrılığı Trabzonspor'u harekete geçirdi! Sürpriz sağ bek yolda

Meunier'nin ayrılığı Trabzonspor'u harekete geçirdi! Sürpriz sağ bek yolda

Trabzonspor, Thomas Meunier'nin sözleşmesini tek taraflı feshetmesinin akabinde yeni bir sağ bek arayışına start verdi. Bordo-mavili ekip bu beklenmedik ayrılığın sonrasında Boavista forması giyen Pedro Malheiro'yu radarına aldı.

Spor

18.07.2024, 10:20

Thomas Meunier'nin ayrılığının ardından Trabzonspor, Boavista'nın genç sağ beki Pedro Malheiro ile ilgilenmeye başladı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Meunier'nin sürpriz ayrılığı, Trabzonspor yönetimini hızlı bir transfer sürecine yöneltti.

UEFA'dan Trabzonspor'a şok ceza! UEFA'dan Trabzonspor'a şok ceza! Haberi Görüntüle

ANLAŞMA SAĞLANMAK ÜZERE

23 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda Boavista ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı bildirildi. Malheiro'nun Trabzonspor'a transferi için yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği ve sürecin son aşamalarına gelindiği ifade ediliyor. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Haberi Görüntüle

MALHEIRO KİMDİR?

Pedro Malheiro, Boavista'da gösterdiği performansla dikkat çeken genç bir sağ bek. 23 yaşındaki oyuncu, defansif becerileri ve hücum katkısıyla tanınıyor. Trabzonspor'un sağ bek mevkiinde yaşadığı boşluğu doldurmak için önemli bir aday olarak öne çıkıyor.

Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN TRANSFER POLİTİKASI

Trabzonspor, son yıllarda genç ve yetenekli oyuncuları kadrosuna katma stratejisi izliyor. Malheiro transferi de bu politikanın bir parçası olarak değerlendiriliyor. Kulüp, genç futbolculara yatırım yaparak hem sportif başarıyı hedefliyor hem de geleceğe dönük güçlü bir kadro kurmayı amaçlıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading