MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir?

MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir?

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF başkanı olmasının ardından bazı kurumları istifaya çağırmasının ardından önceki MHK başkanı ve yönetimi istifa etmişti. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu, MKH Başkanlığına, Dr. Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini duyurdu.

Spor

23.07.2024, 14:04

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve gelmesinin ardından MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ve yönetimini istifaya çağırmıştı. 

Bunun üzerine Ahmet İbanoğlu istifasını TFF'ye sunarken, İbrahim Hacıosmanoğlu MHK Başkanı olarak Dr. Ferhat Gündoğdu'yu atadı.

TFF ve dört büyükler Riva'da toplandı: Kritik görüşmeler yapılıyor... TFF ve dört büyükler Riva'da toplandı: Kritik görüşmeler yapılıyor... Haberi Görüntüle

TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA 

Türkiye Futbol Federasyonu 23 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısı ile; Merkez Hakem Kurulu'na TFF Statüsü'nün 43. Maddesi ve Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın 3. Maddesi uyarınca aşağıdaki başkan ve üyelerin atanmasına karar verilmiştir:

Başkan:

Dr. Ferhat Gündoğdu

Üyeler:

Ahmet Şahin

Yunus Yıldırım

Sebahattin Şahin

Hikmet Öksüzoğlu

Mustafa Kamil Abitoğlu

İbrahim Çınar

Ziya Çetin

Ali Zağlı

Fenerbahçe'de son dakika! Kanat oyuncusuyla yollar ayrıldı Fenerbahçe'de son dakika! Kanat oyuncusuyla yollar ayrıldı Haberi Görüntüle

8 MART'TA OPERASYON ÇEKTİ

Daha önce Nihat Özdemir'in TFF Başkanlığı döneminde MHK Başkanı olarak görev yapan Ferhat Gündoğdu; Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi üst düzey 13 Süper Lig hakemini görevden uzaklaştırmıştı. Daha sonra Tahkim Kurulu'nun kararı bozması üzerine hakemler yeniden görevlerine dönmüştü.

Arda Güler'den Ancelotti açıklaması! Geleceği ile ilgili karar verdi! Arda Güler'den Ancelotti açıklaması! Geleceği ile ilgili karar verdi! Haberi Görüntüle

HAKEMLER GÖREVDEN ALINMIŞTI

MHK'nın o dönem görevden aldığı 18 hakemden 13'ü Süper Lig'de görev yapıyordu. 13 Süper Lig hakeminin isimleri ise şu şekilde: Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Aldulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy Halis Özkahya.

Manchester United gözünü kararttı: iki milli yıldız oyuncu için 100 Milyon Euro'yu gözden çıkardı Manchester United gözünü kararttı: iki milli yıldız oyuncu için 100... Haberi Görüntüle

FERHAT GÜNDOĞDU KİMDİR?

Daha önce MHK'nın Eğitimden Sorulu Üyesi olan Gündoğdu "klasman üst gözlemciliği" görevini de yürüttü. Asıl mesleği doktorluk olan Gündoğdu, Lokman Hekim Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer alıyor.

Gündoğdu aynı zamanda bir şirkette Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading