Michael Frey, QPR yolunda: İmzasını attı!

Michael Frey, QPR yolunda: İmzasını attı!

Queens Park Rangers (QPR), Belçika'nın Antwerp takımından Michael Frey'i transfer ettiğini duyurdu. Frey, QPR'a katılarak kariyerine İngiltere Championship'te devam edecek.

Spor

30.01.2024, 07:01

Queens Park Rangers, Antwerp'ten transfer ettiği Michael Frey ile anlaşma sağladığını resmi olarak duyurdu. İngiliz kulübü, Frey'in bonservisiyle transfer edildiğini belirtirken, sözleşme detayları hakkında henüz bilgi vermedi.

Kulüp internet sitesine açıklamalarda bulunan Michael Frey, "Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. QPR büyük bir tarihe, güzel bir stadyuma ve harika taraftarlara sahip. QPR'ın ilgisini duyduğumda gerçekten çok heyecanlandım." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'den Ancelotti açıklaması! Geleceği ile ilgili karar verdi! Arda Güler'den Ancelotti açıklaması! Geleceği ile ilgili karar verdi! Haberi Görüntüle

CEO'DAN TRANSFER YORUMU

QPR CEO'su Christian Nourry, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Michael Frey, birçok ligde kendini kanıtlamış bir golcü. Takıma harika bir katkı sağlıyor. Ayrıca Michael'ın çabaları olmasaydı bu transfer mümkün olmayabilirdi." dedi.

Fenerbahçe'de ilk ayrılık sinyalleri verildi! Hangi iki futbolcu ile yollar ayrılıyor? Mourinho'nun istemedikleri listesi... Fenerbahçe'de ilk ayrılık sinyalleri verildi! Hangi iki futbolcu ile yollar... Haberi Görüntüle

OYUNCU PROFİLİ

Fenerbahçe'den 2021'de Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer olan Michael Frey, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Schalke'de kiralık olarak geçirdi. Bu sezon ise Antwerp formasıyla sahaya çıkamadı. Kariyeri boyunca 429 maçta mücadele eden Frey, 151 gol ve 48 asistle önemli bir performans sergiledi.

Michael Frey'in QPR ile başlayan yeni macerasını ve İngiltere Championship'teki performansını takip etmek için gelişmeleri izlemeye devam edin.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading