Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, ertelenecek mi?

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, ertelenecek mi?

Dünya boks tarihinin efsanevi isimlerinden Mike Tyson ile YouTube fenomeni Jake Paul arasında gerçekleşmesi beklenen mücadele için geri sayım başladı. Peki, Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman oynanacak?

Spor

18.10.2024, 14:39

Efsane boksör Mike Tyson ile Youtuber Jake Paul ringde kozlarını paylaşacak. Daha öncesinde 20 Temmuz tarihinde oynanması beklenen mücadele Mike Tyson'ın antrenman yapamadığı için ileri bir tarihe ertelenmişti.

Genellikle daha genç ve hafif sıklet boksörler ile karşı karşıya gelen Jake Paul'un, ağır sıklet efsanesi Mike Tyson gibi bir rakip ile karşılaşacak olduğu mücadele nefesleri kesecek. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşmesi gereken Mike Tyson Jake Paul boks maçı Tyson'un rahatsızlığı ertelenmiş ve bazı iddialar ortaya atılmıştı.

Mike Tyson’ın yaşı ve sağlık durumu, bu karşılaşmanın en büyük bilinmezleri arasında yer alırken 58 yaşındaki eski şampiyonun son zamanlarda geçirdiği sırt ağrıları ve ülser sorunları, ringe çıkma kapasitesini yeniden sorgulamakta.

Mike Tyson Jake Paul ne zaman

İki milli yıldıza büyük onur: altın çoçuk ödülüne adaylar! İki milli yıldıza büyük onur: altın çoçuk ödülüne adaylar! Haberi Görüntüle

MİKE TYSON JAKE PAUL MAÇI NE ZAMAN?

NFL Dallas Cowboys'ta  15 Kasım 2024 Cuma gecesi oynanacak Jake Paul Mike Tyson maçı Netflix platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Dövüş kuralları gereği, dövüşçülerin rakiplerini nakavt etmelerine izin verilmezken müsabaka 2 dakikalık sekiz turdan oluşacak. Bu süre, dövüşçülere stratejilerini uygulama ve rakiplerini analiz etme şansını verecek. Mücadelede, 14 oz ağırlığında eldiven kullanılırken başlık kullanılmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading