Yandex Metrica

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda?

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda?

Boksun efsanelerinden Mike Tyson ile rakibi Jake Paul büyük müsabakada karşı karşıya geliyor. Daha öncesinde 20 Temmuz’da karşılaşması beklenen ve sonrasında ertelenen ikili birbirine rakip oluyor. Peki, Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman oynanacak?

Spor

25.09.2024, 13:03

Mike Tyson Jake Paul maçı büyük bir heyecanla boks severler tarafından bekleniyor. Seyir zevki oldukça yüksek seviyedeki maçın tarihi merakla beklenirken daha öncesinde ertelenen müsabakanın izlenme rekorları kırması hedefleniyor.

Efsane boksör Mike Tyson ile ünlü Youtuber ve dövüşçü Jake Paul arasındaki karşılaşma Türk televizyonlarında da kendisine yer bulacak.

Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Haberi Görüntüle

MİKE TYSON JAKE PAUL MAÇI NE ZAMAN?

Milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecanla beklenen Mike Tyson Jake Paul maçı 15 Kasım 2024 tarihinde yapılacak. Bu büyük mücadele Netflix tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Mike Tyson Jake Paul

Mike Tyson ile Jake Paul arasında NFL Dallas Cowboys'ta gerçekleşecek müsabakada kurallar gereği dövüşçülerin rakiplerini nakavt etmelerine izin verilecek. 2 dakikalık 8 turdan oluşacak karşılaşmada dövüşçülere stratejilerini uygulama ve rakiplerini analiz etme şansı verilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading