Yandex Metrica
Reklam

Mike Tyson'dan Avusturya maçı öncesi Milli Takıma moral hediyesi

Mike Tyson'dan Avusturya maçı öncesi Milli Takıma moral hediyesi

Eski ağır sıklet boks şampiyonu dünyaca ünlü isim Mike Tyson, EURO 2024'te mücadele eden A Milli Futbol Takımı'na Avusturya maçı öncesi imzalı boks eldiveni hediye etti.

Spor

02.07.2024, 17:56

Eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, EURO 2024'te son 16 turuna kalan A Milli Takımı'na imzalı boks eldivenlerini gönderdi. Son 16 turunda bu akşam saat 22.00'de Avusturya ile karşılaşacak  A Milli Futbol Takımı'na, kendisi için özel yaptırılmış ay-yıldızlı boks eldivenini imzalayarak gönderdi.

Arda Güler'den flaş Montella çağrısı! Arda Güler'den flaş Montella çağrısı! Haberi Görüntüle

MORAL HEDİYESİ

Avusturya karşılaşmasında millileri destekleyen Tyson'ın eldivenlerini, kendisiyle birlikte çeşitli projelerde çalışan iş insanı Vahap Oğuz Arslan, kaptan Hakan Çalhanoğlu'na verdi.

EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak?| (22 Haziran 2024) İşte günün programı EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak?| (22 Haziran 2024) İşte... Haberi Görüntüle

BİİZM ÇOCUKLARDAN İMZALI FORMA

Kaptan Çalhanoğlu'nun yanı sıra Arda Güler, Kenan Yıldız ve Uğurcan Çakır'da Tyon'a teşekkür ederek imzalı forma hediye etti.

Milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, ABD'li boksöre gönderdiği videolu mesajda, "Merhaba Mike, bizim de sana bir hediyemiz var. Hepimizin imzaladığı bir formamızı sana gönderiyoruz. Biz de maçta büyük bir mücadele vererek galibiyet ile döneceğimize inanıyoruz. Bu zaferi ülkemiz için kazanacağız" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading