Yandex Metrica

Sitede Ara

Milan'dan berbat başlangıç! Serie A'da sıfır çekmeye devam ediyor

Milan'dan berbat başlangıç! Serie A'da sıfır çekmeye devam ediyor

Serie A'nın 2. haftasında Milan, Parma'ya 2-1 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yaptı. Torino beraberliğinin ardından üst üste ikinci puan kaybı yaşayan Milan, galibiyet hasretini sürdürüyor.

Spor

25.08.2024, 10:44

İtalya Serie A'nın 2. haftasında Milan, Ennio Tardini Stadyumu’nda Parma’ya konuk oldu. Ev sahibi takım, zorlu mücadelede Milan’ı 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Parma, karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yaptı ve 2. dakikada Dennis Man'ın attığı golle öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Milan, 66. dakikada Christian Pulisic'in golüyle eşitliği sağladı ve umutlandı. Ancak, Parma 77. dakikada Matteo Cancellieri'nin attığı golle yeniden öne geçti ve maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Haberi Görüntüle

MILAN SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Bu mağlubiyetle Milan, Serie A’da oynadığı ikinci maçında da galibiyet alamayarak sadece 1 puanda kaldı. Parma ise bu galibiyetle 4 puana yükselerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Hacıosmanoğlu intikam aldı! Futbol camiasını şoke eden iddia: 9 yıl önce rehin aldığı hakeme kesik attı Hacıosmanoğlu intikam aldı! Futbol camiasını şoke eden iddia: 9 yıl... Haberi Görüntüle

GELECEK HAFTA MAÇLARI

Parma, Serie A'nın 3. haftasında Napoli'ye konuk olacak. Milan ise deplasmanda Lazio ile karşılaşacak. Milan, Lazio karşısında galibiyet alarak kötü gidişata son vermek istiyor.

Az Alkmaar-Fenerbahçe maçı ne zaman,saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi maç programı… Az Alkmaar-Fenerbahçe maçı ne zaman,saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi maç... Haberi Görüntüle

UDINESE'DEN LAZIO'YA KARŞI ÖNEMLİ GALBİYET

Serie A'da günün diğer maçında Udinese, Lazio'yu 2-1 mağlup etti. Udinese'nin gollerini Lorenzo Lucca ve Florian Thauvin kaydederken, Lazio'nun tek golü Gustav Isaksen'den geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading