Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detay: Bakın nerede ve nasıl çarpmış! Alkollü sürücü tutuklandı

Milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detay: Bakın nerede ve nasıl çarpmış! Alkollü sürücü tutuklandı

Türkiye’nin başarılı milli basketbolcularından İlkan Karaman, Muğla’nın Datça ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken, mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi.

Spor

08.09.2024, 16:53

Olay, Muğla’nın Datça ilçesindeki Kazım Yılmaz Caddesi’nde saat 02.30 sularında meydana geldi. E.A.Ö. isimli sürücünün kullandığı 48 AIJ 713 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol üzerinde yaya olarak bulunan milli basketbolcu İlkan Karaman’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Karaman, olay yerine gelen ambulansla Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu kritik olan Karaman, daha sonra Marmaris Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'na sunduğu teklif ortaya çıktı! Eğer kalsaydı... Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'na sunduğu teklif ortaya çıktı! Eğer kalsaydı... Haberi Görüntüle

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, kazaya sebebiyet veren sürücü E.A.Ö.’yü gözaltına aldı. Yapılan ilk incelemelere göre, sürücünün alkollü olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Haberi Görüntüle

TÜRK BASKETBOL CAMİASI YASTA

İlkan Karaman’ın ölümü, basketbol dünyasında derin bir üzüntüye neden oldu. Milli sporcu, kariyeri boyunca başarılarıyla dikkat çekmiş ve genç basketbolculara örnek bir sporcu olarak gösterilmişti. Karaman’ın ani vefatı, spor camiasını yasa boğarken, ailesi ve sevenleri büyük bir acı içerisinde.

Habere Tepki Ver

0

2

1

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading