Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli futbolcu Galatasaray'da: Canlı yayında duyuruldu

Milli futbolcu Galatasaray'da: Canlı yayında duyuruldu

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için sürpriz bir isim ortaya atıldı. Fransa'da Lille forması giyen ve bu kulüple anlaşması sona eren Yusuf Yazıcı'nın saru kırmızılı kulüple anlaştığı iddia edildi. Milli futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.

Spor

29.07.2024, 23:57

Galatasaray'daki transfer çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Fotomaç gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan A Spor canlı yayınında Galatasaray'ın milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile anlaştığını söyledi. Uzundurukan, "Yusuf Yazıcı'nın Galatasaray ile anlaştığını duydum. Zaten şuanda eşiyle birlikte Türkiye'de." yorumunu yaptı.

Hatayspor'dan Antalyaspor maçı için çarpıcı sözler! Hakem can güvenliği için maçı Antalyaspor'a mı sattı? Hatayspor'dan Antalyaspor maçı için çarpıcı sözler! Hakem can güvenliği için... Haberi Görüntüle

AVRUPA'DAN DA TEKLİFLER VAR

Milli futbolcuya Milan başta olmak üzere Avrupa'dan teklifler olduğunu belirten tecrübeli gazeteci, "Onun kafasında hep Galatasaray vardı. Fatih Terim de çok istemişti. Bu sefer olacak gibi duruyor. Ön anlaşma yaptıklarını duydum. Zaten 6-7 aydır olan bir durumdu. Sezon sonu sözleşmen bitiyor bizi bekle demişlerdi. Aslında Yusuf Yazıcı'ya Avrupa'dan da teklifler var ama kafasına yatan teklifler olmadığı için Galatasaray'a gelmek istiyor." dedi.

Yusuf Yazıcı, bu sözlerin ardından sosyal medyada gündem oldu. Yazıcı, geçtiğimiz sezon Lille forması ile 42 maça çıktı. Bu maçlarda 12 gol atan Yzıcı, 4 de asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading