Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli futbolcu Kenan Yıldız'dan Juventus'a kötü haber

Milli futbolcu Kenan Yıldız'dan Juventus'a kötü haber

Corriere dello Sport'un haberine göre; milli futbolcu Kenan Yıldız, formasını giydiği Juventus'un 1.2 milyon Euro'luk teklifini reddetti.

Spor

20.07.2024, 15:41

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, A Milli Takım'ın 19 yaşındaki yıldızı Kenan Yıldız ile yeni sözleşme görüşmelerine devam ediyor.

Corriere dello Sport'un haberine göre; İtalyan ekibi, 19 yaşındaki milli futbolcuya senelik 1.2 milyon euro ödemeye hazır ancak Kenan Yıldız daha yüksek bir teklif bekliyor.

Yıllarca transfer söylentileri ile anıldı! Bu sefer artık son mu? Yıllarca transfer söylentileri ile anıldı! Bu sefer artık son mu? Haberi Görüntüle

JUVENTUS'UN TEKLİFİNİ REDDETTİ

İtalyan medyasının iddiasına göre; Juventus, yeni sözleşmede milli futbolcunun 300 bin euro olan maaşının 4 katını teklif etti. Ancak Kenan Yıldız, formasını giydiği Juventus'un 1.2 milyon Euro'luk teklifini reddetti.

Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro... Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro... Haberi Görüntüle

DAHA İYİ BİR SÖZLEŞME BEKLİYOR

Söz konusu haberde Kenan Yıldız'ın daha iyi şartların sunulduğu uzun vadeli bir kontrat istediği belirtildi. Nisan ayında Kenan Yıldız'ın menajeriyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alan Juventus'un genç yıldıza yeni sözleşme imzalatmak için biraz daha çabalaması gerekeceği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading