Milli futbolcu Messi'nin gözüne girdi: dünya starı onu seçti

Milli futbolcu Messi'nin gözüne girdi: dünya starı onu seçti

Lionel Messi, dünya genelinde kramponlarını giyecek 10 genç yeteneği duyurdu. Messi'nin paylaştığı listede bizleri gururlandıran bir ayrıntı yer aldı. Yıldız futbolcunun listesinde milli futbolcumuzda yer aldı. İşte o liste...

Spor

15.10.2024, 16:48

Dünya tarihinin gelmiş en iyi futbolcuları dediğinizde akıllara gelen ilk isimler arasında Messi'de yer alıyor. Yıllardır dünya futbolunu Ronaldo ile beraber domine etmeye başaran Lionel Messi kariyerinin sonuna doğru yaklaşıyor. Şimdilerde Inter Miami forması altında mücadele eden 37 yaşındaki futbolcu, bu sezon çıktığı 18 maçta 17 gol, 10 asisti ile dikkat çekti.

Son Dünya Kupası'nı Arjantin Milli Takımı ile kazanarak kariyerinde alınmadık kupa bırakmayan dünya starı, bazı futbolseverler tarafından 'goat' olarak tabir ediliyor. Barcelona kariyeri ile hafızalarda önemli bir yer edinen dünya yıldızı, kariyerinde birçok başarısı bulunuyor.

Lionel Messi, kariyerinin son demelerine girerken herkesin merakla beklediği bir listeyi paylaştı. Lionel Messi, bir spor giyim markasıyla yaptığı iş birliği doğrultusunda yeni bir krampon serisini giymesi için dünya genelinde seçtiği 10 genç futbolcuyu açıkladı.

Lionel Messi'nin paylaştığı listede tanıdık bir isimde yer aldı. Lionel Messi'nin paylaştığı listede Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'da yer aldı. Paylaşılan listede; Eliesse Ben Seghir, Lamine Yamal, Claudio Echeverri, Jaedyn Shaw, Antonio Nusa, Joel Ndala, Linda Caicedo, Vicky Lopez, Cavan Sullivan, Assan Ouedraogo'da yer buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading