Yandex Metrica

Milli güreşçimiz Burhan Akbudak'tan olimpiyata erken veda

Milli güreşçimiz Burhan Akbudak'tan olimpiyata erken veda

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli güreşçi Burhan Akbudak, son 16 turunda Macar rakibi Zoltan Levai'ye 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Spor

06.08.2024, 18:07

Milli güreşçi Burhan Akbudak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda grekoromen stil 77 kiloda mücadele etti. Champ de Mars Arena'da gerçekleştirilen karşılaşmada Macaristan'dan Zoltan Levai ile karşılaşan Akbudak, zorlu geçen müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Burhan Akbudak, Macar rakibinin finale kalması durumunda bronz madalya için repesaj maçlarına katılma şansına sahip olacaktı. Ancak Zoltan Levai'nin çeyrek finalde elenmesiyle birlikte Akbudak'ın madalya umudu sona erdi. Bu sonuçla milli güreşçimiz Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na erken veda etmiş oldu.

Transfer rekoru kırıldı! FIFA rakamları duyurdu Transfer rekoru kırıldı! FIFA rakamları duyurdu Haberi Görüntüle

KARİYERİ VE GELECEK HEDEFLERİ

Burhan Akbudak, kariyeri boyunca birçok uluslararası başarıya imza atmış bir güreşçi olarak biliniyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda istediği sonucu elde edemese de, gelecekteki turnuvalarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecek. Akbudak, elde ettiği tecrübelerle ve azmiyle, ilerleyen dönemde başarılarına yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürecek.

Milli güreşçi Burhan Akbudak'ın Paris 2024'te gösterdiği performans, Türk güreşinin uluslararası alandaki varlığını ve mücadelesini bir kez daha ortaya koydu. Her ne kadar istediği sonucu elde edememiş olsa da, Akbudak'ın gösterdiği azim ve mücadele ruhu, Türk güreşine olan inancı ve desteği artırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading