Yandex Metrica

Milli maç sonrası Moruinho'dan 3 oyuncusuna büyük övgü

Milli maç sonrası Moruinho'dan 3 oyuncusuna büyük övgü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun A Milli Takım'ın Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçın ardından 3 oyuncusunun performansını yakından takip ettiği öğrenildi.

Spor

20.06.2024, 11:43

Almanya'da düzenlenen EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ilk maçında Gürcistan'la karşı karşıya gelen milli takım, sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.

Ay-yıldızlı ekip; Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3-1 mağlup etti ve turnuvaya galibiyetle başladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho da A Milli Takım'ın 3-1'lik Gürcistan zaferinin ardından 3 oyuncusunun performansını yakından takip ettiği öğrenildi.

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a 2.6 milyon Euro'luk transfer teklifi Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a 2.6 milyon Euro'luk transfer teklifi Haberi Görüntüle

3 FUTBOLCUYA HAYRAN KALDI

Portekizli teknik adam, ay-yıldızlıların 3-1 galip geldiği maçın ardından sarı-lacivertli yönetimle yaptığı görüşmede özellikle Samet Akaydin, Ferdi Kadıoğlu ve Mert Müldür'ün performanslarından memnun kaldığını belirtti. Jose Mourinho, Mert Müldür'ün attığı gol ün yanı sıra Samet Akaydin'in son dakikalarda kaleye giden topu kafasıyla kornere çelmesinin ardından övgüler yağdırdı. 

Lugano- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Lugano- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi... Haberi Görüntüle

TRANSFER DE GÜNDEME GELDİ

Ayrıca Mourinho ile yönetim arasında gerçekleşen görüşmede transfer konusuna da kısaca değinildi. Mourinho'nun Fenerbahçe yönetimine ön rapor sunacağı ve transfer takviyelerinin en kısa sürede yapılmasının önemini dile getirdiği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading