Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli sporcu geçirdiği sakatlık sonrası hayatının kararını verdi! Olimpiyata katılmak için parmağını kestirdi!

Milli sporcu geçirdiği sakatlık sonrası hayatının kararını verdi! Olimpiyata katılmak için parmağını kestirdi!

Hokey branşında yarışan Avusturalyalı milli sporcu Matt Dawson antrenman sırasında parmağını kırdı. Sporcu iyileşme sürecini de hesaba kattığında Paris 2024 Olimpiyat oyunlarına katılamayacağını öğrenince sağ el yüzük parmağını kestirerek hayatının kararını verdi. 

Spor

26.07.2024, 22:02

Dünya genelinde 4 yılda bir düzenlenen ve tüm dünyadan binlerce sporcunun katıldığı Olimpiyat Oyunları bu yıl Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek. 

Kerem Aktürkoğlu hakkında flaş değerlendirme: Oynamak isteyemeyene kapılar kapanır Kerem Aktürkoğlu hakkında flaş değerlendirme: Oynamak isteyemeyene kapılar kapanır Haberi Görüntüle

MİLLİ SPORCU HAYATININ KARARINI VERDİ

33'üncüsü düzenlenecek olan Olimpiyatlara ise 102 ülke katılacak. Ancak Avusturalyalı çim hokeyi sporcusu Matt Dawson ise Olimpiyatara katılabilmek için hayatını değiştirecek önemli bir karar aldı. 

Kaptanlığı elinden almışlardı! Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması geldi! Kaptanlığı elinden almışlardı! Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması geldi! Haberi Görüntüle

KIRILAN PARMAĞINI KESTİRDİ

Dawson iki hafta önce antrenman sırasında sağ elinin yüzük parmağını kırdı. Dawson olimpiyata katılma hayallerinin bittiğini düşünürken plastik cerraha giderek olimpiyatllara kadar iyileşmesi gerektiğini söyledi. Cerrah ise parmağının iyileşse bile eşlevini yitireceğini söylemesi üzerine  parmağının belirli bir kısmını kestirme kararı aldı. Arkadaşlarının ve eşinin dediklerini dinlemeyen Avustralya milli sporcusu aynı gün bilinçli bir şekilde parmağını kestirmeye karar verdi.

Medina, Fenerbahçe'ye gelmek için gemileri yaktı! İşte transferde son durum Medina, Fenerbahçe'ye gelmek için gemileri yaktı! İşte transferde son durum Haberi Görüntüle

''BEDELİ PARMAĞIMDI''

Olaya ilişkin yaşadıklarını anlatan Matt Dawson "Kariyerimin sonuna kesinlikle başından daha yakınım ve kim bilir, bu benim son Olimpiyatım olabilir ve eğer hala en iyi performansımı sergileyebileceğimi hissediyorsam, yapacağım şey buydu. Eğer ödemem gereken bedel parmağımın üst kısmını almaksa, yapacağım şey buydu" dedi.

Futbol dünyası şokta: Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Adanaspor teknik direktörü Sol Bamba hayatını kaybetti Futbol dünyası şokta: Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Adanaspor teknik direktörü... Haberi Görüntüle

TAKIM ARKADAŞLARI ŞOKTA

Sprocunun parmağını kestirmek için aldığı karar a ise takım arkdaşları şaşkınlık içinde karşılayarak, Aran Zalewski ise, "Ne düşüneceğimizi gerçekten bilmiyorduk ve sonra hastaneye gittiğini ve parmağını kestiğini duyduk, bu oldukça ilginçti çünkü insanların bazen burada olmak için bir kolunu, bir bacağını ve hatta biraz parmağını verebileceğini biliyorum. Gelip en üst düzeyde rekabet etmek için bir ömür boyu seçim ve fedakarlık yaptığınızda, bence onun için kolay bir karardı" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Spor


Loading