Milli Takım, Berlin'de Mehter Marşı ve Bozkurt işaretleriyle karşılandı

EURO 2024'te son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi olan A Milli Futbol Takımı, Berlin'de Mehter Marşı ve Bozkurt işaretiyle karşılandı. O görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. İşte detaylar...

Spor

06.07.2024, 17:12

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nu 2. sırada tamamlayarak son 16 turunda Avusturya'yı Merih Demiral'ın golleriyle 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Çeyrek final mücadelesini Berlin'de sürdüren Milliler, bugün saat 22.00'de Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Milli Takım, özel uçakla Berlin'e geldi. Havalimanına iner inmez ayağının tozuyla önce stada giden Ay Yıldızlılar sahayı inceledikten sonra kalacakları otelin yolunu tuttu.

"Special One" yenilgi sonrası açıklamasıyla olay oldu: "Çok gol atan... Haberi Görüntüle

BOZKURT VE MEHTER MARŞI İLE KARŞILANDILAR

A Milli Takım otobüsü otelin önünde binlerce coşkulu taraftar tarafından karşılaşırken, Türkler UEFA'ya tepki göstermek için Milli Takımı, mehter marşı ve bozkurt işaretiyle karşıladı.

O görüntüler kısa süre sonra sosyal medyada gündem oldu ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Parkede büyük maç böyle bitti: Anadolu Efes'e kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi Parkede büyük maç böyle bitti: Anadolu Efes'e kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU

Son 16 turu maçında attığı 2 gol ile maçın kaderini belirleyen Merih Demiral son düdüğün çalışmasının ardından sevincini 'Bozkurt' işaretiyle gösterdi.

Demiral'a o an ceza verilmezken Alman İçişleri Bakanı’nın baskısı ile UEFA milli yıldızımız hakkında soruşturma başlattı.

Son dakika: Süper Lig'in yeni ismi belli oldu! Son dakika: Süper Lig'in yeni ismi belli oldu! Haberi Görüntüle

2 MAÇ MEN

Demiral ve TFF'nin 30 sayfalık savunmasını değerlendirmeye bile alınmadan UEFA yıldız futbolcuya 2 maç men cezası uyguladı.

Alaves maçı öncesi Ancelotti'den flaş Arda Güler kararı Alaves maçı öncesi Ancelotti'den flaş Arda Güler kararı Haberi Görüntüle

PROTESTOLAR SÜRÜYOR

UEFA'nın bu kararı sonra Türkiye'ye ayağa kalktı ve on binlerce gurbetçi karşılama öncesinde UEFA'yı protesto etme kararı aldı.

Berlin polisi mücadele öncesi ve sonrası için büyük önlemler aldığını açıkladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading