Yandex Metrica

Milli Takım için birlik zamanı! Mehmet Büyükekşi'den flaş çağrı: Bu işi Ali Koç çözer

Milli Takım için birlik zamanı! Mehmet Büyükekşi'den flaş çağrı: Bu işi Ali Koç çözer

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Milli Takım'ın başarısını ön plana alarak 4 Büyüklere çağrıda bulundu. Birlik olunması gerekliliğine dikkat çeken Büyükekşi'nin özellikle AliKoç hakkında söyledikleri dikkat çekti. Birleştirici unsur olarak Ali Koç'un Türkiye'deki kulüpleri birleştirebilecek potansiyele sahip olduğuna yönelik konuşan Büyükekşi, Ali Koç'a bu konuda başı çekmesi için en kritik çağrıyı yaptı.

Spor

28.06.2024, 11:56

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024'te Çekya maçı ve Avusturya eşleşmesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sabah Gazetesi'ne konuşan Büyükekşi, dört büyük kulübün başkanlarına da önemli bir çağrıda bulundu.

Trabzonspor'dan transfer atağı! Milli yıldız için temasa geçti Trabzonspor'dan transfer atağı! Milli yıldız için temasa geçti Haberi Görüntüle

ÇEKYA MAÇI VE AVUSTURYA EŞLEŞMESİ

Büyükekşi, Çekya maçı sonrası ve Avusturya eşleşmesi öncesinde yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

"Futbolcularımızı ve teknik kadromuzu can-ı gönülden tebrik ederim. Portekiz maçı sonrası çok olumsuz eleştiriler alsak da takımımıza sahip çıkan, moral veren büyük bir kesim de oldu. 16 yıldır özlemini çektiğimiz gruptan çıktık. Bu, birinci basamaktı. Hep söylediğim bir şey vardı: Yeni hikâyeler yazmaya ihtiyacımız var. Birinci basamağı bitirdik. 85 milyona armağan olsun. Onların dualarıyla bu güzel anları yaşadık. Takım için dua etmeye devam etsinler. Avusturya'yı da eleyeceğimize inanıyorum. Bizi Almanya'da hiçbir anımızda yalnız bırakmayan, adeta Türkiye'yi bize yaşatan, her yeri kırmızı-beyaza boyayan, görülmemiş bir destekle diğer ülkelerin hayranlıkla izlediği gurbetçilerimize, vatandaşlarımıza da özel bir teşekkürü borç bilirim. Sağ olsunlar, var olsunlar."

A Milli Futbol Takımı'ın rakibi kim oldu? Avusturya- Türkiye maçı ne zaman? İşte EURO 2024 son 16 turu eşleşmeleri A Milli Futbol Takımı'ın rakibi kim oldu? Avusturya- Türkiye maçı... Haberi Görüntüle

"İÇİMİZDEKİ DÜŞMANLAR OPERASYON ÇEKTİ"

Büyükekşi, Portekiz maçı sonrası yaşanan olaylara da değindi:

"Zor bir süreçti. Özellikle Portekiz maçının ardından içimizdeki düşmanlar 19 yaşındaki Arda Güler'in üzerinden Milli Takım'a operasyon çekti. Vatan, millet sevgisini sorgulayacağımız bu küçük kesim, her şeyi bir kenara bırakıp adeta gruptan çıkmayalım da bayram edelim havasında sosyal medyada terör estirdiler. Bilinmeyen o kadar çok şey vardı ki şimdi ben bazı şeylere değineceğim. Ay-Yıldızlı ekip, Almanya'ya geldiği süreçten itibaren tehditlere maruz kaldı. Ve bu nedenle birçok yolculuğunda uçak kullandı, çok hassas davranıldı. Fakat bunun üzerinden bile, 'Vay trenle neden gitmiyorlar, otobüse niye binmiyorlar' diye sırf etkileşim almak için sporla futbolla alakası olmayan insanlar bile zarar verdiler. Sahadaki oyunu bir kenara bırakırsak, saha dışında büyük bir mücadele verildi. Tek bayrağımız var, tek milli takımımız var. Şahsi menfaatlerimiz için artık takımımıza zarar vermeyin."

Bu sefer olmadı! Filenin Sultanları Brezilya'ya kaybetti! İşte olimpiyat torbamız Bu sefer olmadı! Filenin Sultanları Brezilya'ya kaybetti! İşte olimpiyat torbamız Haberi Görüntüle

BU İŞİ ALİ KOÇ ÇÖZER

TFF Başkanı, dört büyük kulübün başkanlarına çağrıda bulunarak birlik mesajı verdi:

"Herkesin bir arada olup, Ay-Yıldızı taşıyan bu oyuncu grubuna Avusturya maçında destek vermesi şart. Özellikle de dört büyük kulübün başkanı, her şeyi bir kenara bırakıp Avusturya maçında yan yana fotoğraf verip destek olmalı. Bu organizasyonu yapacak olan da Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'tur. Gün birlik olma zamanıdır. TFF seçimlerini bir kenara bırakın."

Mehmet Büyükekşi'nin bu çağrısıyla Türk futbolunun önemli isimlerinin bir araya gelerek Milli Takım'a destek olmaları gerektiğini vurguladı. Avusturya maçı öncesi yapılacak bu birlik gösterisi, takımın moralini ve motivasyonunu artırmak adına büyük önem taşıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading