Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli takım oyuncularına şok tehdit! Başkan futbolculara ağır konuştu

Milli takım oyuncularına şok tehdit! Başkan futbolculara ağır konuştu

Uluslar Ligi'nde mücadele eden Kosova Milli Takımı, Litvanya deplasmanı öncesi şok olay yaşadı. Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası eğlenmeye giden oyuncular, federasyon başkanı tarafından tehdit edildi. İşte detaylar...

Spor

11.09.2024, 13:10

Fenerbahçeli Vedat Muriqi ve Beşiktalı Milot Rashica'nın da formasını giydiği Kosova Milli Takımı, son günlerin en büyük krizi ile gündeme gelmeye devam ediyor. Uluslar Ligi'nde yarın Litvanya deplasmanına çıkacak olan milli takımda şok olay yaşandı.

Marca gazetesinde yer alan habare göre; Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, kadro dışı bırakılan üç futbolcuyu bacaklarını kırmakla tehdit etti.

Ferdi Kadıoğlu ilk maçına mı çıkıyor? İşte Brighton - Ipswich maç detayları... Ferdi Kadıoğlu ilk maçına mı çıkıyor? İşte Brighton - Ipswich... Haberi Görüntüle

ROMANYA MAÇINDAN SONRA OLANLAR OLDU

6 Eylül'de oynanan Romanya maçını 3-0 kaybeden Kosova, iddiaya göre ezici yenilginin ardından takımın yıldızları Edon Zhegrova (Ligue 1'de Lille forveti), Arjanet Muri (Premier Lig'de Ipswich forveti) ve Florent Muslija'nın (Bundesliga'da Freiburg forveti) izinsiz bir şekilde alkollü bir mekanda eğlenmeye gitti. Üç oyuncunun gece geç saatlere kadar alkol alarak eğlenmesi takımda bazı huzursuzluklar yarattı. 

Beşiktaş'ta mutlu son! Joao Mario imza için geliyor Beşiktaş'ta mutlu son! Joao Mario imza için geliyor Haberi Görüntüle

KARİYERİNİ BİTİRECEĞİM

Gösterilen tavır sonrası teknik direktör Franco Foda 3 futbolcuyu kadro dışı bıraktı ancak olay bununla sınırlı kalmadı. Kosova medyası, utbol federasyonu başkanı Agim Ademi'nin o gece üç futbolcuyu tehdit ettiğini yazdı. Gazeteci Arlind Sadiku'nun köşesine taşıdığı yazıda isminin gizli kalmasını istediği bir futbolcunun tehdidi doğruladığını ve başkanın 'Bacaklarınızı kıracağım, kariyerinizi mahvedeceğim' ifadelerini kullandığını söyledi.

Kosova Federasyonu Başkanı Ademi, şu ifadeleri kullandı; "Kurallara uyulmalı. Milli takıma saygı duyulması çok önemli. İhraç kararı teknik direktör tarafından verildi. Nedeni ise şu; Gece geç saatlerde izinsiz ayrıldılar. Federasyon, teknik heyetin bu kararını destekliyor.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading