Yandex Metrica

Milli Takım'dan umutlandıran yarı final hayali

Milli Takım'dan umutlandıran yarı final hayali

EURO 2024'te son 16 turuna kalan Türkiye'de umutlar ve hedefler açıklandı. Zeki Çelik ve Muhammed Şengezer'in açıklamalarında yarı final hedeflerinden bahsedilmesi taraftarlarında milli duygularını ve EURO 2024'e olan iştahını arttırdı.

Spor

30.06.2024, 18:53

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım, son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Zeki Çelik ve Muhammed Şengezer, basın toplantısında soruları yanıtladı.

EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak?| (22 Haziran 2024) İşte günün programı EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak?| (22 Haziran 2024) İşte... Haberi Görüntüle

ZEKİ ÇELİK'İN AÇIKLAMALARI

Zeki Çelik, turnuvadan önce yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak, "Turnuvadan önce küçük bir sakatlık geçirdim. Şu anda gayet iyiyim ve beklemediğim bir sakatlıktı. Hocamız oynama süresi verdiğinde her zaman katkı sağlamak isterim." dedi. Avusturya maçıyla ilgili ise, "Avusturya çok sert oynayan ve baskı yapan bir takım. Oradaki maçta baskıya karşılık veremedik. Bu maçı kazanıp önümüze bakmamız lazım. Adım adım bakmamız lazım. Bu turu geçersek yarı finali zorlayabileceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray sınırları zorluyor! 50 milyon Euro'luk dev transfer planı! İşte o 5 futbolcu... Galatasaray sınırları zorluyor! 50 milyon Euro'luk dev transfer planı! İşte... Haberi Görüntüle

MOURINHO VE MONTELLA HAKKINDA

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında konuşan Zeki Çelik, "Çok deneyimli ve büyük bir hoca. Ondan çok şey öğrendim. Türkiye'de başarılı olacağına inanıyorum." dedi. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile ilgili olarak da, "Hocamız taktik çalışmayı çok seviyor ve antrenmanlar tempolu. Taktik disiplin çok önemli. Bizimle iletişimi çok iyi, gayet mutluyuz." açıklamasında bulundu.

EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? İşte 2 Temmuz 2024 günün programı... EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? İşte 2 Temmuz 2024... Haberi Görüntüle

TAKIMIN DURUMU VE GELECEK HEDEFLERİ

Zeki Çelik, A Milli Takım'ın oyuncu grubuyla ilgili olarak, "Çok yetenekli bir grubumuz var. İlerleyen turnuvalarda bu takıma çok fazla katkı sağlayacaklar. Sonraki turnuvalarda iyi işler yapabileceğimize inanıyorum." dedi. Portekiz maçı sonrası yapılan eleştirilerle ilgili ise, "Burada güzel bir ortam var. Böyle eleştiriler olunca ben şaşırıyorum. Dışarıdan yorumlar yapılıyor. Ülkemiz için burada mücadele ediyoruz. Bazen eleştirilerin düzeyi kaçıyor. Bunlarda dikkatli olmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Haberi Görüntüle

MUHAMMED ŞENGEZER'İN GÖRÜŞLERİ

Doğan Alemdar'ın sakatlığı sonrasında A Milli Takım'a davet edilen Muhammed Şengezer, "Doğan Alemdar, Ozan Kabak ve Enes Ünal talihsiz bir sakatlık yaşadı. Hazır bir şekilde buraya geldim. Çok iyi bir ortam var. Her şey çok iyi gidiyor. Önümüzde çok zor bir maç var inşallah kazanan biz oluruz." dedi. Portekiz maçında yedikleri ikinci golle ilgili olarak, "Talihsiz bir gol yedik orada. Kimsenin istemeyeceği bir şey. Arkadaşlarımız o golden dolayı üzgün. Bütün kaleciler de dahil antrenmanda başımıza gelmeyecek şey maçta denk geldi. Oyunculara bazen sesimizi duyuramadığımız için hatalar olabiliyor. Biz mutluyuz. 4 kaleciyiz, birbirimizi üst seviyeye taşımak için çabalıyoruz." açıklamasında bulundu.

Son dakika... Son dakikaları iyi oynayan kazandı: Belçika'yı yenen Fransa çeyrek finalde Son dakika... Son dakikaları iyi oynayan kazandı: Belçika'yı yenen Fransa... Haberi Görüntüle

GELECEK HEDEFLERİ

27 yaşındaki kaleci, "Şu an turnuvaya baktığımız zaman üst düzey takımlar var. Biz de o takımlardan biriyiz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hedefimiz finale kadar gitmek." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım, Avusturya maçına kararlı ve umut dolu bir şekilde hazırlanırken, taraftarlar da A Milli Takım'ın yarı final hayalini gerçekleştireceğine dair inancını koruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading