Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli tekvandocumuz Merve Dinçel Kavurat, çeyrek finalde

Milli tekvandocumuz Merve Dinçel Kavurat, çeyrek finalde

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli tekvandocu Merve Dinçel Kavurat, İtalyan rakibi Ilennia Elisabetta Motanti'yi mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Milli sporcu, çeyrek finalde Çinli Quing Guo ile karşılaşacak.

Spor

07.08.2024, 18:50

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden milli tekvandocu Merve Dinçel Kavurat, kadınlar 49 kilo kategorisinde çeyrek finale yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Grand Palais'de yapılan müsabakalarda Merve, son 16 turunda İtalyan rakibi Ilennia Elisabetta Motanti ile karşılaştı.

Arda Güler ilk 10'da! İspanya devi Real Madrid tarihine damga vuran futbolcular! Arda Güler ilk 10'da! İspanya devi Real Madrid tarihine damga... Haberi Görüntüle

MOTANTI KARŞISINDA GALİBİYET

Merve Dinçel Kavurat, Ilennia Elisabetta Motanti karşısında üstün bir performans sergiledi. Rakibini 5-1 ve 3-1'lik setler sonucunda 2-0 mağlup eden milli sporcu, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Haberi Görüntüle

ÇEYERK FİNALDE ZORLU RAKİP

Çeyrek finalde Merve Dinçel Kavurat'ı zorlu bir rakip bekliyor. Milli sporcu, Çinli Quing Guo ile karşılaşacak. Quing Guo, tecrübesi ve yetenekleriyle dikkat çeken bir sporcu olarak biliniyor. Merve, bu zorlu mücadelede de üstün performansını sürdürerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! KAP'a bildirildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! KAP'a bildirildi Haberi Görüntüle

MERVE DİNÇEL KAVURAT'IN HEDEFLERİ

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Merve Dinçel Kavurat, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına devam ediyor. Milli sporcu, çeyrek finalde de başarılı bir performans sergileyerek Türk tekvandosunun gururu olmaya devam etmeyi amaçlıyor.

Merve Dinçel Kavurat, Paris 2024'teki yolculuğunda büyük bir destek ve motivasyonla ilerliyor. Türk halkının ve spor camiasının desteği, milli sporcunun başarısında önemli bir rol oynuyor. Merve, bu destekle birlikte çeyrek finalde de üstün bir performans sergilemeyi ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading