Yandex Metrica

Millilerde hedef ilk galibiyet! İşte Montella'nın İzlanda'yı yıkacak muhtemel 11'i

Millilerde hedef ilk galibiyet! İşte Montella'nın İzlanda'yı yıkacak muhtemel 11'i

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında yarın İzmir'de İzlanda ile karşılaşacak. Montella'nın İzlanda'yı devirecek muhtemel 11'i belli oldu.

Spor

09.09.2024, 18:52

UEFA Uluslar Ligi'ne Galler beraberliği ile başlayan A Milli Futbol Takımı'nda hedef ilk galibiyetimizi alabilmek. Montella ve öğrencileri, bu akşam İzmir'de İzlanda'yı yenmek için sahaya çıkacak.  

İlk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında bu akşam İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak.

Soykırımcı İsrail'e büyük şok! İtalyan taraftarlardan sosyal medyaya damga vuran protesto Soykırımcı İsrail'e büyük şok! İtalyan taraftarlardan sosyal medyaya damga vuran... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE - İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

Zorlu geçmesi beklenen müsabakayı Arnavutluk Futbol Federasyonundan Enea Jorgji düdük çalacak. Jorgji'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eldorjan Hamiti olacak. Türkiye-İzlanda maçı TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Krunic'ten kurtuldu: Boşnak futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Fenerbahçe Krunic'ten kurtuldu: Boşnak futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Haberi Görüntüle

GRUPTA SON DURUM

Hatırlanacağı üzere Türkiye, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldı. İzlanda ise sahasında Karadağ'ı 2-0 mağlup etti. İlk maçlar sonunda İzlanda 3 puanla lider durumda bulunuyor, ay-yıldızlı ekip 1 puana sahip. Dördüncü grupta aynı gün Karadağ ile Galler, Karadağ'da TSİ 21.45'te karşılaşacak.

Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Haberi Görüntüle

HAKAN SAHADA ARDA BELİRSİZ

A Milli Takım'da sakatlığı geçen ve Galler karşılaşmasının ikinci yarısında forma giyen kaptan Hakan Çalhanoğlu, İzlanda maçında ilk 11'de sahaya çıkacak. Galler maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Arda Güler'in durumu ise müsabaka saatine yakın belli olacak.

İntihar eden sporcu şimdi şampiyon! Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı İntihar eden sporcu şimdi şampiyon! Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER CEZALI

Milli Takım'da Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, bu mücadelede forma giyemeyecek. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Avusturya mücadelesindeki bozkurt hareketi nedeniyle 2 maç ceza alan Merih Demiral ise bu karşılaşmada forma giyebilecek. Merih, Türkiye'nin EURO 2024'te Hollanda ve UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ile oynadığı müsabakalarda cezası nedeniyle takımdaki yerini alamamıştı.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Haberi Görüntüle

MONTELLA'NIN MUHTEMEL 11'İ

Vincenzo Montella'nın takımını sahaya Mert Günok-Zeki-Çağlar-Abdülkerim-Mert Müldür-Kaan-İsmail-Arda-Hakan-Kerem ve Kenan ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading