Yandex Metrica

Sitede Ara

Mısır'a dur dediler! Demokratik Kongo çeyrek finalde

Mısır'a dur dediler! Demokratik Kongo çeyrek finalde

Afrika Uluslar Kupası'nda heyecan dolu mücadele! Mısır ile Demokratik Kongo arasında oynanan son 16 turu maçında normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten mücadele, seri penaltı atışlarına gitti. Demokratik Kongo, 8-7'lik üstünlükle seri penaltılardan galip ayrılarak çeyrek finale adını yazdırdı.

Spor

09.05.2024, 16:41

Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır ile Demokratik Kongo arasında oynanan son 16 turu maçı nefesleri kesti. Demokratik Kongo, Elia Meschack'ın attığı golle öne geçse de Mısır, Mostafa Mohamed'in golüyle skoru dengeledi. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 tamamlanan mücadele, çeyrek finale yükselme heyecanını seri penaltılara taşıdı.

Dev derbi için heyecan dorukta! Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri satışa sunuldu Dev derbi için heyecan dorukta! Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri... Haberi Görüntüle

SONUÇ PENALTILARLA BELİRLENDİ

Seri penaltı atışları sırasında Demokratik Kongo, Mısır'a 8-7 üstünlük kurarak adını çeyrek finale yazdırdı. Maç boyunca takımların gösterdiği mücadele ve penaltı atışlarındaki heyecan, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Demokratik Kongo, çeyrek finale yükselerek turnuvadaki başarısını sürdürürken, Mısır ise elenmenin üzüntüsünü yaşadı. Afrika Uluslar Kupası'nda heyecan dolu mücadeleler devam ederken, gözler bir sonraki turda yaşanacak sürprizlere çevrildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading