Yandex Metrica

Moises Caicedo kimdir, kaç yaşında, nereli? Moises Caicedo hangi takımlarda oynadı?

Moises Caicedo kimdir, kaç yaşında, nereli? Moises Caicedo hangi takımlarda oynadı?

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin kadrosuna rekor bedelle dahil ettiği Ekvadorlu Moises Caicedo'nun hayatı merak edilerek araştırılıyor.

Spor

01.05.2024, 16:07

Rekor bir bedelle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye transfer olan Ekvadorlu Moises Caicedo futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Moises Caicedo kimdir, nereli kaç yaşında? 

Brighton & Hove Albion kulübü ile anlaşan Chelsea olan Ekvadorlu milli futbolcu Moises Caicedo için 115 milyon sternlik bir bonservis bedeli ödeyecek. 

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor Süper Lig ekibine imza attı Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor Süper Lig ekibine imza attı Haberi Görüntüle

MOİSES CAİCEDO KİMDİR?

Moises Caicedo, 2 Kasım 2001'de Ekvador'da doğdu. Orta saha pozisyonunda oynayan bir futbolcudur. Şu anda Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giymektedir.

Caicedo, futbola Independiente del Valle altyapısında başladı. 2018 yılında A takıma yükseldi ve burada iki sezon forma giydi. 2020 yılında Brighton & Hove Albion'a transfer oldu. Brighton'da ilk sezonunda 13 maçta forma giydi. 2021-22 sezonunda ise 43 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Ekvador Milli Takımı'nda da forma giymekte olan Caicedo 2020 yılında A millî takıma çağrıldı ve 32 maçta forma giydi.

Başarılı bir eleman' sözleri aralarını açmıştı! Ünal Aysal-Fatih Terim cephesinde flaş gelişme Başarılı bir eleman' sözleri aralarını açmıştı! Ünal Aysal-Fatih Terim cephesinde... Haberi Görüntüle

GELECEK VADEDEN BİR FUTBOLCU

Caicedo, defansif orta saha pozisyonunda görev yapan bir futbolcudur. Fiziksel olarak güçlü ve mücadeleci bir oyuncudur. Topa iyi hakimiyeti vardır ve pas oyununda da iyidir. Ayrıca uzun mesafeli şutları da etkilidir.

Gelecek vadeden bir futbolcu olarak gösterilen Caicedo, Chelsea'de forma giyerek gelişimini sürdürmesi ve daha büyük kulüplere transfer olması beklenmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading