Yandex Metrica

Montella ile görüntüleri olay olmuştu! TFF'den Arda Güler açıklaması

Montella ile görüntüleri olay olmuştu! TFF'den Arda Güler açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım'ın dünkü antrenmanı öncesinde Arda Güler ile Vincenzo Montella'nın 'yelek' görüntülerine ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ''İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.'' ifadelerine yer verildi.

Spor

24.06.2024, 11:01

Avrupa Futbol Şampiyonası'na Gürcistan galibiyetle başlayan A Milli Futbol Takımı, ikinci maçında Portekiz'e boyun eğdi. Gruptaki üçüncü son maçına yarın akşam çıkacak olan Ay-yıldızlı ekip Çekya ile karşı karşıya gelecek. Miller, Çekya ile berabere kalması halinde bile gruptan ikinci olarak çıkacak. Çekya maçı hazırlıklarına devam eden A Milli Futbol Takımı’nın dünkü idmanında dikkat çeken bir olay yaşandı.

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'ın Arda Güler'in elindeki sarı yeleği alarak bireysel çalışmaya geçmesini söylediği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Sanatçısından siyaetçisine hemen hemen herkes Arda Güler için etiket açarken 19 yaşındaki yıldız futbolcuya destek verdi. Kullanıcılar da Montella'ya sert sözlerle yüklendi.

Montella ile görüntüleri olay olmuştu! TFF'den Arda Güler açıklaması Montella ile görüntüleri olay olmuştu! TFF'den Arda Güler açıklaması Haberi Görüntüle

MONTELLA İLE GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLDU

Milli Takım'ın dünkü antrenmanda 5-2 dar alanda pas çalışması ve top kapma mücadelesi başlamak üzereyken Arda Güler'in elindeki sarı yeleği alınıp bireysel çalışmaya geçmesi söylendi. Montella'nın talimatını yerine getiren Arda Güler de takımdan ayrılıp hafif tempolu koşular yapmaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu da bilgi kirliliğinin önüne geçmek için açıklama yapmak zorunda kaldı. 

Montella'dan Milli Takım'a ameliyat! Çekya maçında kadrodaki eksiklere nasıl müdahale edecek? Montella'dan Milli Takım'a ameliyat! Çekya maçında kadrodaki eksiklere nasıl müdahale... Haberi Görüntüle

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'ın yaptığı antrenmanda gündem olan Arda Güler'in görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı.

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"A Milli Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur. Antrenman öncesinde milli futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

Türkiye EURO 2024 puan durumu | Türkiye kaçıncı sırada, kaç puanı var? Türkiye EURO 2024 puan durumu | Türkiye kaçıncı sırada, kaç... Haberi Görüntüle

"KORUYUCU AMAÇLA LİNEER ÇALIŞMASINA YÖNLENDİRİLMİŞTİR"

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir. Kalbi Türk Milli Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız" denildi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading