Yandex Metrica

Montella'dan Beşiktaş'a ziyaret: Ciro Immobile'den sürpriz hediye

Montella'dan Beşiktaş'a ziyaret: Ciro Immobile'den sürpriz hediye

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş antrenmanını takip edip, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'la bir araya geldi. Beşiktaş'ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile, vatandaşı Vincenzo Montella'ya imzaladığı siyah-beyazlı formayı hediye etti.

Spor

20.08.2024, 16:03

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü ziyaret eden A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın bugünkü durağı Beşiktaş oldu.

İtalyan teknik adam, Beşiktaş antrenmanını takip edip, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'la bir araya geldi. Konuya ilişkin açıklama Beşiktaş Kulübü'nden geldi.

Bu transfer şaşırtacak! İstanbul devinden Merih Demiral'a hamle Bu transfer şaşırtacak! İstanbul devinden Merih Demiral'a hamle Haberi Görüntüle

IMMOBILE'DEN MONTELLA'YA HEDİYE

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Vincenzo Montella, antrenman öncesinde futbolcularla selamlaştı.

Sezona fırtına gibi başlayan ve Antalyaspor maçında rakip fileleri iki kez havalandıran Beşiktaş'ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile, vatandaşı Vincenzo Montella'ya imzaladığı siyah-beyazlı formayı hediye etti.

Yıllar sonra Kadıköy'de! Milli futbolcu Merih Demiral'dan sürpriz ziyaret Yıllar sonra Kadıköy'de! Milli futbolcu Merih Demiral'dan sürpriz ziyaret Haberi Görüntüle

TÜRK FUTBOLU HAKKINDA İSTİŞARE

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Vincenzo Montella ile Türk futbolunun geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading