Yandex Metrica

Sitede Ara

Montella'dan Juvenstus'a büyük jest: Ferdi Kadıoğlu'nu alın!

Montella'dan Juvenstus'a büyük jest: Ferdi Kadıoğlu'nu alın!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Almanya'nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024'te gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu İtalyan ekibi Juventus'a önerdi. 

Spor

12.07.2024, 14:04

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımı teknik direkötürü Vincenzo Montella, turnuvada gösterdiği oyun mücadelesi ve yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nu Juventus'a tavsiye etti.

Rai Sport'a konuşan Türkiye Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Juventus'un transfer hedefi Ferdi Kadıoğlu'nu övdü.

Montella'nın sözleri: ''Kadıoğlu olağanüstü bir oyuncu. Bu sezon en üst seviyede 60 maç oynadı. Juventus onu istiyor mu? Bilmiyorum. Herhangi bir büyük takıma yakışır.''

Cristiano Ronaldo'dan emeklilik açıklaması! Futbolu bıraktıktan sonra ne yapacağını da açıkladı | RONALDO FUTBOLU BIRAKIYOR MU? NE ZAMAN YEŞİL SAHALARA VEDA EDECEK? Cristiano Ronaldo'dan emeklilik açıklaması! Futbolu bıraktıktan sonra ne yapacağını da... Haberi Görüntüle

TAKAS TEKLİFİ 

Tuttojuve'nin haberine göre Juventus, Ferdi Kadıoğlu anlaşmanın bir parçası olarak Filip Kostic veya Arkadiusz Milik'i takasta kullanarak ederek süreci hızlandırmak istiyor.

 

 

 

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading