Sitede Ara

Montella'dan Merih Demiral yorumu: 'Bu ceza Türk gururunu dizginlemez'

Montella'dan Merih Demiral yorumu: 'Bu ceza Türk gururunu dizginlemez'

Yarın oynanacak Hollanda maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, maçla ilgili ve Merih Demiral'a UEFA tarafından verilen 2 maç cezayı değerlendirdi.

Spor

05.07.2024, 21:48

Türkiye, yarın tarihi bir maça daha çıkıyor. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile kozlarını paylaşacak olan milli takımda teknik direktör Vincenzo Montella, Berlin Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. 

Kerem ve Orkun'un gecesi! Devler birer birer yıkıldı: Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz sonuçlar Kerem ve Orkun'un gecesi! Devler birer birer yıkıldı: Şampiyonlar Ligi'nde... Haberi Görüntüle

"TÜRK GURURU DİZGİNLENEMEZ"

Merih Demiral'a Avsuturya maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA tarafından verilen 2 maç ceza verilmesi hakkında sorulan soruyu cevaplayan Montella, bu cezanın adil olmadığını düşündüğünü söyledi. Siyasi bir hareket olmadığını ancak öyle yorumlandığını belirten Montella, bu cezanın Türk gururunu dizginleyemeceğini belirtti. ev şu ifadeleri kullandı: "Biz daha da arzulu daha da büyük onurla ve gururla sahaya çıkacağız ve ülkeyi gururlandırmak istiyoruz. Eminim herkes son derece motive olacaktır. Bu taraftar için de geçerli.

Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında... Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında... Haberi Görüntüle

"ELEŞTİRİ KALDIRAMIYORSANIZ TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPAMAZSINIZ"

Oyuncularının performansıyla gurur duyduğunu söyleyen İtalyan teknik direktör, hazırlık maçlarında çok eleştirildiklerini ancak turnuvada iyi bir futbol izlettiklerini ifade etti. Karşılaşmalara maç maç hazırlandıklarını söyleyen Montella, hedeflerinin önlerindeki maçı kazanmak olduğunu ifade etti. Montella, "Maçları takip ediyoruz. Güvenle sahaya çıkacağız. Alçak gönüllü olmayı da unutmamız ve duygularımızı yönetmemiz gerek. Turnuvadaki en genç takımız. Çok az sayıda oyuncu bu seviyede daha önce top oynadı. Bizim bu maça odaklanmamız gerek, kazanmak istiyoruz." dedi. Eleştirilerin normal olduğunu, teknik adamların eleştirilere karşı dayanıklı olması gerektiğini belirten Montella, "Eğer eleştiri kaldıramıyorsanız teknik direktörlük yapamazsınız." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading