Yandex Metrica

Sitede Ara

Montella'dan Milli Takım'a ameliyat! Çekya maçında kadrodaki eksiklere nasıl müdahale edecek?

Montella'dan Milli Takım'a ameliyat! Çekya maçında kadrodaki eksiklere nasıl müdahale edecek?

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 F Grubu'nda Çekya ile oynanacak maç öncesi kadroda önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. Portekiz yenilgisinin ardından takımda ciddi revizyona gidilecek.

Spor

24.06.2024, 13:26

EURO 2024 F Grubu'nda ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup olan A Milli Takım'da, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın Çekya ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi bazı oyuncuları ilk 11'e dahil etmesi bekleniyor. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Montella sakatlığını atlatan İsmail Yüksek ve Arda Güler'i sahaya sürmeyi planlıyor.

Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında değişikliğe gitti Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında... Haberi Görüntüle

ORTA SAHA VE HÜCUMDA DEĞİŞİKLİKLER

Montella, hücum hattında da bazı değişiklikler yapmayı düşünüyor. Barış Alper Yılmaz'ı sağ açığa çekmeyi planlayan İtalyan çalıştırıcı, genç yetenek Arda Güler'e ise 10 numara pozisyonunda görev vermeyi planlıyor. Bu değişiklikler, takımın hücum gücünü artırmayı ve bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Son dakika... Avusturya attı Fransa Kazandı! EURO 2024'ün favovisi Fransa, 3 puanı tek golle aldı Son dakika... Avusturya attı Fransa Kazandı! EURO 2024'ün favovisi Fransa,... Haberi Görüntüle

SAVUNMA HATTINDA ZOR KARARLAR

Savunma hattı, Montella'nın en çok zorlanacağı konu olacak. Abdülkerim Bardakcı'nın cezalı duruma düşmesi ve Samet Akaydin'in sakatlık ihtimali nedeniyle savunmada değişiklikler kaçınılmaz görünüyor. Merih Demiral, Ahmetcan Kaplan ve Kaan Ayhan üçlüsünden ikisi savunmanın göbeğinde forma giyecek. Kaan Ayhan'ın stopere çekilmesi durumunda orta saha formasyonunun da değişmesi bekleniyor.

Milli Takım'dan umutlandıran yarı final hayali Milli Takım'dan umutlandıran yarı final hayali Haberi Görüntüle

OLASI İLK 11

Montella'nın yapmayı planladığı değişikliklerle birlikte Çekya karşısında sahaya sürmeyi düşündüğü olası ilk 11 şu şekilde olabilir:

  • Kaleci: Uğurcan Çakır
  • Savunma: Zeki Çelik, Merih Demiral, Ahmetcan Kaplan/Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu
  • Orta Saha: İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Arda Güler
  • Hücum: Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız
Ronaldo için sahaya atlayıp fotoğraf çektirmişti! Küçük çocuğun kim olduğu ortaya çıktı Ronaldo için sahaya atlayıp fotoğraf çektirmişti! Küçük çocuğun kim olduğu... Haberi Görüntüle

MONTELLA'NIN STRATEJİSİ

Montella'nın, Portekiz maçındaki mağlubiyetin ardından takımın hem savunma hem de hücum hatlarını güçlendirmek için bu değişikliklere gitmesi, A Milli Takım'ın Çekya karşısında daha etkili bir performans sergilemesini sağlamayı amaçlıyor. Özellikle Arda Güler'in yaratıcı oyunuyla hücumda daha fazla pozisyon üretilmesi hedefleniyor.

Trabzonsporlu taraftara çifte bayram! Transfer fırtınası: 'Beyin' tamam, sıra 'Kule'de! Trabzonsporlu taraftara çifte bayram! Transfer fırtınası: 'Beyin' tamam, sıra 'Kule'de! Haberi Görüntüle

KRİTİK MAÇIN ÖNEMİ

Çekya maçı, A Milli Takım için büyük önem taşıyor. Portekiz yenilgisinin ardından gruptaki iddiasını sürdürmek isteyen Türkiye, Çekya karşısında alacağı puan veya puanlarla moral bulmak ve tur atlamak istiyor. Montella'nın yapacağı değişikliklerin, takımın performansına nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading