DOLAR

34.31

%0 expand_less

EURO

37.54

%0 expand_less

ALTIN

2928.20

%0 expand_less

BIST

8876.22

%0 expand_less

BTC ($)

63014.31

%-0 expand_less

Montella'dan rotasyon sinyali! İzlanda maçı öncesi flaş sözler

Montella'dan rotasyon sinyali! İzlanda maçı öncesi flaş sözler

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında İzlanda ile kozlarını paylaşacak olan A Milli Takım Teknik Direkötürü Vincenzo Montella maç öncesi kritik açıklamlarda bulundu. 

Spor

13.10.2024, 17:58

UEFA Uluslar B Ligi 4. grup 4. maçında A Milli Takım​'ımız İzlanda deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesi Vincenzo Montella​ ve Orkun Kökçü basın toplantısı düzenledi.

Vincenzo Montella​ "Bu maç grup için anahtar maç. İzlanda'nın burada tarihi sonuçlar aldığını biliyoruz ama sonuçlara bakmaksızın söylüyorum biz neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Şartlar zor olabilir ama futbolda her maçta istediğiniz şartlarda oynayamazsınız. Adaptasyon göstermek zorundasınız. Bunların üstünden gelinebileceğini düşünüyorum." dedi.

Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Haberi Görüntüle

"ROTASYON DÜŞÜNÜYORUM"

Sözlerine devam eden İtalyan teknik direktör, ""Ben de düşünüyorum. Düşündüğümden de daha az olabileceğini düşünüyorum. Son bir antrenmanımız var. Hemen hemen herkes toparladı. Son bir antrenman var. Maç günü kararımızı vereceğiz." şeklinde konuştu.

Son dakika... Türkiye-Karadağ maçında 11'ler belli oldu: Yunus Akgün sürprizi Son dakika... Türkiye-Karadağ maçında 11'ler belli oldu: Yunus Akgün sürprizi Haberi Görüntüle

"İZLANDA FİZİKSEL OLARAK GÜÇLÜ BİR TAKIM"

"Karşımızda organize bir takım bekliyorum diyen Montella, "Son maçta ilk yarıda yumuşak bir baskı ile karşıladılar rakibi ikinci yarıda direkt temaslı baskı kurdular. Fiziksel bir takım olduğunu biliyoruz. Kornerlerde ve taç atışlarında fiziksel özelliklerini kullanmaya çalışıyorlar. Son maçta bir kişi sakatlandı ve bir kişi cezalı duruma düştü. Onlar da bizimle değiller." dedi.

Son dakika... Zor galibiyet: A Milli Takım, Karadağ'ı tek golle geçti, liderliğini sürdürdü Son dakika... Zor galibiyet: A Milli Takım, Karadağ'ı tek golle... Haberi Görüntüle

"ADAPTE OLMAMIZ GEREK"

"Adapte olmak lazım. Seviye farkını da bu şekilde çıkartabiliyorsunuz diyen Montella, "Her şarta adapte olmanız gerekiyor. Adapte olursanız, farkı ortaya koyabilirsiniz. Rakip bu atmosferde oynamaya daha alışkın ama bu bir bahane değil. En fazla rüzgar rahatsız edebilir. Geri kalan adaptasyonun çok hızlı olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Orkun Kökçü'nün açıklamaları şu şekilde:

İspanyol basını Arda Güler'e methiyeler yağdırdı! Parlayan yıldız... İspanyol basını Arda Güler'e methiyeler yağdırdı! Parlayan yıldız... Haberi Görüntüle

"YÜZDE YÜZ HAZIRIZ"

"Uzun bir yolculuk oldu, saat farkı da var. Burası bayağı soğuk ama bunlar bahane değil. Yüzde yüz hazırız. Dünya Kupası için konuşuyoruz. Gayet iyi Avrupa Şampiyonası geçirdik. Bunun devamını getirmek istiyoruz."

Anadolu Üniversitesi Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Anadolu Üniversitesi Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

"KEREM MÜTHİŞ BİR OYUNCU VE İNSAN"

"Kerem'in gelmesi ikimiz açısından da iyi olduğunu düşünüyorum. Kerem muhteşem bir oyuncu ve iyi bir insan. Milli takım hissi gibi oldu benim için. Zeki de var. 3 Türkçe konuşan grubu yaptık. Performansa bakarsak benim için de iyi oldu. İnşallah devamı gelir. Daha da güzel sonuçlar, performanslar elde edebiliriz."

Griezmann'dan veda! Fransız yıldız son noktayı koydu Griezmann'dan veda! Fransız yıldız son noktayı koydu Haberi Görüntüle

MAÇ TAKVİMİ HAKKINDA

"Ben genç bir oyuncuyum. 23 yaşındayım. Benim için maçlar pek ağır olmuyor. Maçlar oynadıkça kendimi hazır hissediyorum. Hemen hemen her maçta oynuyorum, benim için daha iyi oluyor. Daha da zorlanacak şartlar var ama benim için iyi bir şey aslında."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading