Yandex Metrica

Montella’dan tepki çeken hareket: Arda Güler’e büyük saygısızlık

Montella’dan tepki çeken hareket: Arda Güler’e büyük saygısızlık

A Milli Futbol Takımı'nın İtalyan Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Güler'in de katıldığı Çekya maçının antrenmanında yaptığı hareket tepkilere neden oldu. Görüntüler Montella'nın Arda Güler'in elinden yeleği alarak başka oyuncuya verdiği görüldü. 

Spor

23.06.2024, 22:30

A Milli Futbol Takımı’nın Çekya maçı için hazırlıklara başladı.

Milli Takım oyuncularımız yoğun antrenmanlara hız kesmeden devam ediyor. Hazırlıklar devam ederken, antrenman esnasında Montella'dan beklenmeyen bir hareket geldi.

Leblebi gibi gol atacak: Amed'e İngiltere'den yıldız golcü! Şampiyonluk kadrosu kuruluyor Leblebi gibi gol atacak: Amed'e İngiltere'den yıldız golcü! Şampiyonluk kadrosu ... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN ELİNDEN ANTRENMAN FORMASINI ALDI

Teknik adam, Arda Güler'in elinden antrenman formasını alıp bir başka oyuncuya verdi. O anlar kameralara yansırken, taraftarlar tarafından büyük tepki topladı.

Trabzonspor Ozan Tufan'ı resmen açıkladı! İşte fırtınadan alacağı ücret Trabzonspor Ozan Tufan'ı resmen açıkladı! İşte fırtınadan alacağı ücret Haberi Görüntüle

MONTELLA'YA SERT TEPKİ

Sosyal medyada bir anda gündeme oturan bu görüntü üzerinden İtalyan hocayı eleştiri yağmuruna tutan Ay-Yıldızlı taraftarlar, Arda Güler'e yapılan hareketi yanlış buldu.

Öte yandan Milli Takım kampında ortaya çıkan görüntüler, Montella'nın Arda Güler'e mobbing mi uygulanıyor sorusunu da akıllara getirdi..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Spor


Loading